Μουντιάλ : Η συγγνώμη του Ρόμπι Γουίλιαμς για τη χειρονομία

Μουντιάλ : Η συγγνώμη του Ρόμπι Γουίλιαμς για τη χειρονομία

Έδειξε πως... μετάνιωσε ο πασίγνωστος τραγουδιστής για τη χειρονομία που έκανε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ζήτησε συγνώμη, επειδή… πρόταξε το μεσαίο του δάκτυλο κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2018, όταν πλησίασε μία τηλεοπτική κάμερα.

Ο διάσημος τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είχε πιεστεί αρκετάστην διάρκεια της εκδήλωσης και για το λόγο αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση, διευκρινίζοντας ότι δεν περιείχε διαμαρτυρία. Πολύ απλά, όπως εξήγησε, επέλεξε έτσι να απελευθερώσει το άγχος του.
Την εξήγηση έδωσε μέσω συνέντευξης στο βρετανικό πρόγραμμα «This Morning»:

«Ήμουν υπό πίεση και ήταν μόνο ένα λεπτό πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Δεν ήξερα τι να κάνω, γι ‘αυτό κάναμε κάποια αντίστροφη μέτρηση πριν από την έναρξη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ξέρω τι θα κάνω. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν περνά απολύτως τίποτα μέσα από το μυαλό μου. Υπάρχει ένα κενό, και αν συμβεί κάτι, πέντε λεπτά αργότερα, αναρωτιέμαι τι έκανα».

Θα γίνει όμως αποδεκτή η συγγνώμη του; «Το σχέδιό μου ήταν να τραγουδήσω χωρίς να κάνω λάθη, εκείνη την στιγμή σάστισα. Πέντε λεπτά αργότερα σκέφτηκα αν το έκανα πραγματικά και η απάντηση ήταν ναι», πρόσθεσε ο Αγγλος τραγουδιστής και συνθέτης, περιστασιακός ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ