Συγκρότημα heavy metal δωρίζει πάνω από 250.000 δολάρια στα παιδιά της τραγουδίστριας των Cranberries

Συγκρότημα heavy metal δωρίζει πάνω από 250.000 δολάρια στα παιδιά της τραγουδίστριας των Cranberries

Κράτησαν την υπόσχεσή τους.

H heavy metal μπάντα Bad Wolves προχώρησε σε μια δωρεά ύψους άνω των 250.000 δολαρίων στην οικογένεια της Dolores O’Riordan, της αδικοχαμένης τραγουδίστριας των Cranberries που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της τον περασμένο Γενάρη.

Ο χαμός της O’Riordan με την χαρακτηριστική φωνή που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά προκάλεσε σοκ στον μουσικό κόσμο και όχι μόνο. Παρόλο που τα ακριβή αίτια θανάτου της 46χρονης δεν ανακοινώθηκαν ποτέ επίσημα, οι Αρχές έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η τραγουδίστρια, που είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, έφυγε από τη ζωή τη μέρα που επρόκειτο να ηχογραφήσει τα φωνητικά της για τη διασκευή της metal μπάντας Bad Wolves του πασίγνωστου τραγουδιού της, «Zombie». Τα μέλη του συγκροτήματος, συγκλονισμένα, είχαν δηλώσει τότε ότι θα κυκλοφορούσαν τελικά το κομμάτι μόνο με τα δικά τους φωνητικά, με την προοπτική να δωρίσουν τα έσοδα στα τέσσερα παιδιά της.

Τελικά, εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους και παρέδωσαν το αρκετά σημαντικό ποσό των 250.000 δολαρίων σε δύο από τα παιδιά της Dolores, τον Donny Jr. και τον Taylor Burton, που παρέλαβαν την επιταγή εκ μέρους και των αδελφών τους.

«Η θλίψη μας για τον χαμό της Dolores δεν ήταν τίποτα μπροστά στη συντριβή των παιδιών της και των δικών της ανθρώπων. Στον απόηχο αυτής της τραγωγίας, η δωρεά των εσόδων από το κομμάτι ήταν το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε», δήλωσε ο frontman των Bad Wolves, Tommy Vext.

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ