Στις 9 Ιουλίου η βάπτιση του πρίγκιπα Λούι

Στις 9 Ιουλίου η βάπτιση του πρίγκιπα Λούι

Ο Λούι, πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και η βάπτισή του θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Λούι, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, θα βαπτιστεί από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι τον ερχόμενο μήνα, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Ο Λούι, πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και η βάπτισή του θα τελεστεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο κεντρικό Λονδίνο. Στο ίδιο παρεκκλήσι βαπτίστηκε και ο μεγάλος του αδελφός Τζορτζ. Η Σάρλοτ βαπτίστηκε στις 5 Ιουλίου 2015 στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής του Σάντριγχαμ.

Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, στο μυστήριο θα χοροστατήσει ο πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας Τζάστιν Ουέλμπι.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η βάπτιση θα γίνει σε στενό κύκλο. Καλεσμένοι θα είναι μόνο τα πιο κοντινά μέλη των οικογενειών του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Από τότε που γεννήθηκε, ο Λούι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια, παρότι η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του νέου μέλους τον περασμένο μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ