Ο Will Ferrell ετοιμάζεται να… τρολάρει άγρια τη Eurovision με νέα ξεκαρδιστική κωμωδία!

Ο Will Ferrell ετοιμάζεται να… τρολάρει άγρια τη Eurovision με νέα ξεκαρδιστική κωμωδία!

O ξεκαρδιστικός ηθοποιός δηλώνει... εθισμένος στον κιτς διαγωνισμό από τότε που του τον «σύστησε» η Σουηδέζα σύζυγός του το 1999

Σε ένα καινούργιο φιλμ στο Netflix, για το οποίο μάλιστα έχει γράψει και το σενάριο, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον ο ταλαντούχος κωμικός Will Ferrell.

Το νέο του φιλμ μάλιστα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ευρωπαϊκό κοινό, αφού θα έχει θέμα τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο ο ξεκαρδιστικός ηθοποιός δηλώνει εθισμένος από τότε που του τον «σύστησε» η Σουηδέζα σύζυγός του το 1999.

Ο Ferrell είχε παρακολουθήσει φέτος από κοντά τον διαγωνισμό τραγουδιού στη Λισαβόνα, δηλώνοντας μάλιστα στους δημοσιογράγους ότι είναι μεγάλος φαν.

Όπως μεταδίδει η Guardian, ο 50χρονος ηθοποιός συνυπογράφει το σενάριο του νέου φιλμ του Netflix με τον Άντριου Στιλ. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του πρωταγωνιστή του Anchorman με την πλατφόρμα του Netflix, που έχει μπει δυναμικά στον χώρο της κωμωδίας εξασφαλίζοντας ηχηρά ονόματα όπως ο Άνταμ Σάντλερ, ο Κρις Ροκ, η Έιμι Σούμερ και ο Τζέρι Σάινφελντ.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ