Aυτά είναι τα δύο πιο «υποτιμημένα» ελληνικά νησιά (pics)

Aυτά είναι τα δύο πιο «υποτιμημένα» ελληνικά νησιά (pics)

Ο φυσικός πλούτος της χώρας μας είναι πολύ μεγάλος. Δεν είναι λίγες οι ξένες ιστοσελίδες που αποθεώνουν την Ελλάδα κατά καιρούς.

Σήμερα, με αφορμή ένα άρθρο που είχε δημοσιευθεί σε μια πολύ γνωστή και δημοφιλή ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Αυστραλίας, Traveller.com.au, θα σας προτείνουμε δύο νησάκια, που μπορεί να μην είναι τα πρώτα που σας έρχονται στο μυαλό, αλλά μπορούν να σου προσφέρουν αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες!

Η γνωστή ιστοσελίδα, είχε αναφέρει ότι αυτά τα δύο νησιά συγκαταλέγονται στα 10 πιο υποτιμημένα για διακοπές νησιά της Ευρώπης.

Τα ελληνικά νησιά είναι η Άνδρος και η Αλόννησος. Μήπως να τα επισκεφθούμε φέτος και να απολαύσουμε τα κρυμμένα μυστικά τους;

Αλόννησος, Ελλάδα

main-2

Τα ελληνικά νησιά που τείνουν να κερδίζουν την προσοχή βρίσκονται στα νότια της Ελλάδας, όμως λίγο βορειότερα βρίσκονται οι Σποράδες, εκ των οποίων η Αλόννησος αποτελεί παράδεισο για φυσιολάτρες.Εκεί βρίσκεται το μοναδικό Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της χώρας. Μπορείτε να εντοπίσετε δελφίνια, σπάνιες φώκιες και γεράκια.

Άνδρος, Ελλάδα

hora-of-andros-view-by-day

Ακόμη και τα πιο γνωστά νησιωτικά συμπλέγματα της Ελλάδας διαθέτουν νησιά που δεν κερδίζουν την προσοχή που αξίζουν. Στις Κυκλάδες θα μεταβείτε δια θαλάσσης από την Αθήνα και οι λάτρεις της ξέφρενης διασκέδασης κατευθύνονται στη Μύκονο και την Ίο ενώ η Σαντορίνη προσελκύει τους ρομαντικούς. Ωστόσο, η Άνδρος, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και ένα από τα πιο κοντινά στην Αθήνα, διαθέτει κοιλάδες και αρχαία μονοπάτια, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για πεζοπόρους. Η Χώρα είναι γεμάτη από πανέμορφα αρχοντικά ναυτικών, όμως θα γοητευθείτε με το κάμπινγκ ανάμεσα στα ελαιόδεντρα.

Πηγή: Travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ