Σύρος: 4 αγαπημένα ταβερνάκια (pics)

Σύρος: 4 αγαπημένα ταβερνάκια (pics)

Κοινό µυστικό για τους λάτρεις του καλού φαγητού το Αλλού Γυαλού στο Κίνι είναι must επιλογή για φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και όχι µόνο!

Κοινό µυστικό για τους λάτρεις του καλού φαγητού το Αλλού Γυαλού στο Κίνι είναι must επιλογή για φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και όχι µόνο!

Αλλού Γυαλού

Εµπνευσµένα µαγειρέµατα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, φτιαγµένα µε τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά του τόπου συνθέτουν µια µοναδική γευστική εµπειρία! (Παραλία Κινίου, Σύρος, Τ. 22810 71196).

Αχλάδι

Ακριβώς εκεί που σκάει το κύµα, στην γραφική παραλία Αχλάδι, το οµώνυµο εστιατόριο µάς υποδέχεται πλήρως ανανεωµένο για πεντανόστιµες θαλασσινές γεύσεις και όχι µόνο! Εδώ, εκτός από τις µοναδικές γαστριµαργικές προτάσεις του, θα απολαύσετε τον καφέ και τις βουτιές σας στην παραλία σε έναν… εξωτικό χώρο µε άνετες ξαπλώστρες και πολυθρόνες (Αχλάδι, Σύρος, Τ. 22810 63310).

Avant Garden

Σε έναν κοµψό χώρο µε µεγάλο ατού τον… µυστικό κήπο, ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπαµε µέχρι σήµερα την avant γαστρονοµία! Ο δηµιουργός του και chef, Κωνσταντίνος Μπουραντάς παντρεύει τις ελληνικές καταβολές µε ένα δηµιουργικό και ισορροπηµένο gourmet twist και τις international επιρροές του σε ένα straight forward µενού που συνιστά την απόλυτη γευστική εµπειρία! (Ερµούπολη, Σύρος, Τ. 22810 79416).

Το Πέτρινο

Φωλιάζει σε ένα παραδοσιακό πέτρινο κτήριο που… µαρτυράει το όνοµά του και είναι µία από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες που βρίσκεται στην Σύρου. Το καλοκαίρι καθίστε στα τραπεζάκια που βρίσκονται στην γραφική αυλή του κάτω από τις φούξιες βουκαµβίλιες και δοκιµάστε οπωσδήποτε χοιρινό κότσι, ρεµπέτικη τηγανιά και σουτζουκάκια. (Στεφάνου Κυπ. Κλώνος 9, Ερµούπολη, Σύρος, Τ. 22810 87427).

Πηγή: Travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ