Ο Ρόνι Γιόνσεν στο πάρτι των Ποσειδωνίων

Ο Ρόνι Γιόνσεν στο πάρτι των Ποσειδωνίων

Ο Νορβηγός πρώην διεθνής αμυντικός νικητής του ιστορικού Treble με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε στο περίπτερο της Gulf Oil Marine.

Η γιορτή του εφοπλισμού περιλάμβανε ένα υπέρλαμπρο πάρτι, με οικοδεσπότη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και προσκεκλημένους σημαίνουσες προσωπικότητες της Ναυτιλίας από όλο τον κόσμο, αλλά και σημαντικούς εκπροσώπους και από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Πέραν των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα, στο πάρτι των Ποσειδωνίων, έδωσε το παρών και ο Ρόνι Γιόνσεν.

Ο πρώην διεθνής Νορβηγός κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νικητής του ιστορικού Τρεμπλ (Πρωτάθλημα Αγγλίας, Κύπελλο Αγγλίας και Champions League) του 1999, έδωσε το παρών στο μεγάλο πάρτι μαζί με τον μάνατζέρ του, Τζέιμι Λιούις και διασκέδασε με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, αλλά και τους μαγικούς ήχους του βιολιού της Βανέσα Μέι.

Ο Γιόνσεν ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Gulf Oil Marine, μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο των ναυτιλιακών λιπαντικών παγκοσμίως. Μάλιστα μίλησε στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση Ποσειδώνια 2018, αναλύοντας το μυστικό της επιτυχίας μιας ομάδας και εξηγώντας πώς η συλλογικότητα οδηγεί στην επιτυχία. Είτε πρόκειται για μια ομάδες ποδοσφαίρου είτε για ομάδες εργασίας.

Ο Γιόνσεν είναι εδώ και χρόνια επίσημος πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανά τον κόσμο και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τους «Κόκκινους Διαβόλους» στα Ποσειδώνια και να μοιραστεί με τους ανθρώπους της ναυτιλίας τις πολύτιμες εμπειρίες του μέσα από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, εμβαθύνοντας στη σημασία της συλλογικότητας σε όλες τις ομαδικές προσπάθειες.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Gulf Oil Marine αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη συνεργασία τους να επεκτείνεται πολλούς τομείς, με την παρουσία στην Ελλάδα του Πρωταθλητή Ευρώπης Γιόνσεν να υπάγεται στον τομέα της ανταλλαγής «τεχνογνωσίας», αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας κορυφαίας αθλητικής εταιρείας όπως η Γιουνάιτεντ και μιας κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της ναυτιλίας όπως η Gulf Oil Marine.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Gulf Oil Marine, ο Γιόνσεν κατέγραψε την εμπειρία του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σπουδαία ημέρα με την Gulf Marine η χθεσινή στα Ποσειδώνια στην Αθήνα. Ευχαριστούμε που μας προσέξατε και θα τα πούμε σύντομα».

Κλείνοντας, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι σημαντικό ρόλο στην παρουσία του Ρόνι Γιόνσεν στην Ελλάδα και τα Ποσειδώνια έπαιξε ο κ. Γιώργος Παπαθανασίου, CEO της Gulf Oil Marine Hellas, τον οποίο βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες μαζί με τον Νορβηγό πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ