Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 28/5

Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 28/5

Ενημερωθείτε σχετικά με τις μετεωρολογικές προγνώσεις για σήμερα 28 Μαΐου 2018.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου 2018 αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το πρωί στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές αναμένονται από την αρχή του εικοσιτετραώρου στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Από το πρωί λίγες τοπικές βροχές θα αρχίσουν να εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα ενισχυθούν. Από το μεσημέρι και έπειτα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, οι οποίες κυρίως στα βορειοδυτικά θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Στερεά και η Θράκη όπου τα φαινόμενα θα είναι λίγα και ασθενή.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά από 18 έως 30, στα νότια από 19 έως 32, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 17 έως 27, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 28, και στην Κρήτη από 20 έως 24.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι περισσότερες, ενώ η πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού είναι μικρή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το πρωί θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές που από το μεσημέρι θα ενισχυθούν, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 27 βαθμούς.

πηγή: meteo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ