Τα αστρολογικά tips της ημέρας (28/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (28/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν αληθεύει η πρόταση πως σε όσο πιο έντονους ρυθμούς κινούμαστε, τόσο πιο ζωντανοί νιώθουμε, τότε η ζωή αυτές τις μέρες για εσένα τρέχει με χίλια. Βέβαια, καθότι Κριός, όσο πιο έντονα ζεις, τόσο πιο πολλοί/ες φαίνεται να ενοχλούνται από την συμπεριφορά σου. Και λοιπόν, ποιος νοιάζεται τι κάνουν οι άλλοι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα κάθε προσπάθεια να αποφύγεις ακόμη και μια συνηθισμένη/ανιαρή/καθημερινή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου ή με κάποιο γονιό, μπορεί να καταλήξει σε μάχη χαρακωμάτων μέσα σε δευτερόλεπτα. Φυλάξου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βαρέθηκες τα λόγια αφοσίωσης, πίστης, ελπίδας. Κουράστηκες να ακούς από τους/τις φίλους/ες σου ή/και τον σύντροφο σου πως «Όλα θα πάνε καλά!» αλλά κανείς/καμία να μην κουνά το δαχτυλάκι του παρά μόνον εσύ! Μήπως σήμερα να κάνεις το πέρασμα από την απογοήτευση στην επίθεση; Ξεσκαρτάρισμα mode: ΟΝ!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, το ιδανικό σήμερα θα ήταν ο χρόνος να έτρεχε γρήγορα προς τη δύση του Ήλιου, να υποδεχόσουν το βραδάκι στο μπαλκόνι/στη βεράντα σου ή βολτάροντας σε ένα ήσυχο στενό της πόλης. Άντε, μπορείς να επιλέξεις κι έναν/μια κοντινό/ή σου άνθρωπο για συντροφιά. Με άλλα λόγια, πόσο σε κουράζει η ρουτίνα σήμερα δεν λέγεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παράξενα όνειρα ίσως τάραξαν τον ύπνο σου, μια απροσδιόριστη διαίσθηση πως κάτι θα συμβεί ή και μια ανεξήγητη φοβία για την ασφάλεια της εργασιακής σου θέσης, είναι ικανά να σε κρατήσουν στην τσίτα μέχρι το τέλος της μέρας. Αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνε κάτι που αποδεδειγμένα ξελαμπικάρει το μυαλό σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είναι κουραστικό κάθε φορά που ρωτάς «Μπορείς να με αισθανθείς;» ο/η άλλος/η να απαντά «Δεν σε καταλαβαίνω.»; Όσο θα περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που προσπαθούν να σε καταλάβουν από όσα λες και όχι από όσα κάνεις για αυτούς, τόσο θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που θα νιώθεις τόσο μόνος/η που θα σκότωνες για να προκαλέσεις μια ανθρώπινη αντίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ένας/Μια Τοξότης είναι προορισμένος/η να κοιτάζει συνεχώς προς το μέλλον, να μην μένει σε μια ήττα ή μια αποτυχία, αλλά να βρίσκει τον αμέσως επόμενο στόχο που θα τον/την βοηθήσει να ρεφάρει τις απώλειες. Όμως δεν γίνεται συστηματικά νʼ αγνοείς το παρελθόν σου, γιατί εκεί βρίσκονται τα σημαντικότερα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να μην κάνεις τα ίδια λάθη. Αυτές τις μέρες η ενδοσκόπηση (με ή χωρίς τη βοήθεια ενός/μιας φίλου/ης) είναι απαραίτητη, ακόμη κι αν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βραδιά που θα πιείς γυρνώντας με το νου σου σε πρώην σχέσεις και θʼ ακούς τραγούδια από το Λύκειο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν κάνουμε λόγο για την κοινωνική σου ζωή, μάλλον έχεις ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τι σημαίνει «βγαίνω έξω με σκοπό να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τις γνωστές παρέες μου». Αυτές τις μέρες είναι λες και ένα διαβολάκι κάθεται στον αριστερό σου ώμο και σου ψιθυρίζει: «Αλλαγή προσώπων άμεσα!». Για να σε δούμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές νέες εργασιακές προοπτικές ίσως σε φέρουν σε ρήξη με τον τωρινό εργοδότη σου ή η αφοσίωση σου στην καριέρα σου γίνεται αφορμή για καβγάδες με τον/την σύντροφό σου. Συμπέρασμα: ακόμη μια μέρα υπέροχη μέρα ξεκινά στον κόσμο των Υδροχόων. Τουλάχιστον φάε ένα πλήρες πρωινό για να την παλέψεις…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το μηνύματα που λαμβάνεις από την ζωή εδώ και εβδομάδες είναι πως πρέπει να δουλεύεις ασταμάτητα, να μιλάς ελάχιστα και να ονειρεύεσαι με μέτρο. Τις περισσότερες μέρες τα καταφέρνεις με μεγάλη επιτυχία (αν και οι νύχτες σου συχνά καταλήγουν σε δάκρυα) αλλά σήμερα φτάνεις στο αμήν! Να το θέσω απλά: δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν ξεσπάσεις.
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ