10 φωτογραφίες διασήμων, λίγο πριν πεθάνουν

10 φωτογραφίες διασήμων, λίγο πριν πεθάνουν

Ίσως η τελευταία τους φωτογραφία, λίγες μέρες πριν το τέλος.

Διασκέδασαν, ενέπνευσαν, άλλαξαν τον κόσμο. Οι παρακάτω φωτογραφίες ίσως να ήταν οι τελευταίες τους. Διάσημοι, αγαπημένοι άνθρωποι, αιχμαλωτίστηκαν στο φακό λίγες μέρες πριν το θάνατό τους.

David Bowie (69)

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 3 μέρες πριν πεθάνει ο Βρετανός μουσικός. Ο David Bowie πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016, μετά από 1,5 χρόνο αγώνα κατά του καρκίνου του ήπατος

Jim Morrison (27)

Αυτή η φωτογραφία του Jim Morrison τραβήχτηκε από τον φίλο του στο μικρό χωριό Saint-Leu-d’Esserent. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο Morrison πέθανε στο μπάνιο από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Amy Winehouse (27)


Σε αυτή τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια περπατά κοντά στο σπίτι της στο Βόρειο Λονδίνο μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της. Στις 23 Ιουλίου 2011 βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της ήταν 5 φορές μεγαλύτερη από το ποσό που χρειαζόταν για να σκοτώσει κάποιον.

Jimi Hendrix (27)


Η φίλη του Hendrix τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μια μέρα πριν πεθάνει. Το πρωί της 18ης Σεπτεμβρίου 1970, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Ο μεγάλος μουσικός πέθανε στο κρεβάτι του.

Mahatma Gandhi (78)


Ο Γκάντι επρόκειτο να προσευχηθεί όταν ο δολοφόνος του, Ναθράμ Βινιάκ Γκόζε, τον πυροβόλησε στο στήθος.

John Lennon (40)


Ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον John Lennon μόλις 4 ώρες μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας είναι στα δεξιά, όπου εκείνη τη στιγμή, λίγο πριν σκοτώσει τον Lennon παίρνει αυτόγραφο από τον ιδρυτή και μέλος των Beatles.

Bob Marley (36)


Αυτή είναι η τελευταία γνωστή εικόνα του Bob Marley. Μιλάει στην οικογένειά του. Εκείνη τη στιγμή, το βάρος του ήταν μόλις 35 κιλά. Ο Bob Marley πέθανε στις 11 Μαΐου 1981, από καρκίνο.

Kurt Cobain (27)


Ο Jesse Frohman τράβηξε αυτή τη φωτογραφία το 1994, λίγο πριν αυτοκτονήσει ο Kurt Cobain. Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Cobain πήρε μια θανατηφόρα δόση ηρωίνης και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Steve Jobs (56)


Ο Steve Jobs πέθανε στο σπίτι που περιβάλλεται από τους πλησιέστερους ανθρώπους του. Πέθανε από τον καρκίνο του παγκρέατος.

Freddie Mercury (45)

1991. Αυτή είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του frontman των Queen. Μέχρι την τελευταία ημέρα, αρνήθηκε όλες τις φήμες για την ασθένειά του, έπασχε από AIDS.

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ