Τα αστρολογικά tips της ημέρας (27/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (27/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους ξυπνάς από σήμερα! Αρκετά άφησες τόσες μέρες να σʼ επηρεάζει ο/η κάθε τυχάρπαστος/η με τις ανοησίες που κουβαλούσαν στο κεφάλι τους. Απλά δεν ασχολείσαι και σʼ αρέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το μόνο σίγουρο είναι πως διάθεση για έξοδο υπάρχει. Και η παρέα θα βρεθεί με λίγο ψάξιμο. Το θέμα είναι πραγματικά αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεσκάσεις ή να ρίξεις τους ρυθμούς; Α και το σημαντικότερο: είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις σου από τις σχέσεις να ταλαντεύονται από την απελπισία του τέλους ως την φιλοδοξία του για πάντα. Δεν αποτελείς εξαίρεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εδώ και τώρα, με ειλικρίνεια και συνοπτικές διαδικασίες, όποιος/α φίλος/η έχει προβλήματα μαζί σου ή παράπονα, να έρθει να σου τα πει στη μούρη. Γιατί αν καταλάβεις πως γίνεται πάλι παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου, θα τα κάνεις όλα… (καταλαβαίνεις, μη βωμολοχώ)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο – σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτό που συνειδητοποιείς πως έχει ανάγκη είναι να συναναστρέφεσαι αυτές τις μέρες μόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς κοντινούς στη καρδιά σου. Κανένας/Καμία παρείσακτος στην κλειστή αγκαλιά αγαπημένων που έχεις στη ζωή σου. Έτσι σʼ αρέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα παρατηρήσεις τα αισθητήρια σου να δουλεύουν υπερωρίες, τις διανοητικές σου ικανότητες να ανεβάζουν στροφές και συναίσθημα – λογική να προχωρούν αγκαζέ με ταχύτητα πυραύλου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καλύτερος τρόπος για να απομυθοποιήσεις μερικές άχρηστες σχέσεις είναι να τις εκλογικεύσεις σχεδόν κυνικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ισορροπείς σε μια ιδιόρρυθμη συναισθηματική τραμπάλα. Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας μοιάζει όλο και πιο προσιτή στις συνθήκες της ζωής σου αλλά, την ίδια στιγμή, ξυπνά και μια βαθιά απογοήτευση πως μάλλον ήσουν μόνος/η μια ολόκληρη ζωή. Όταν οι σχέσεις μοιάζουν με παγωμένο αγγλικό αστείο στο οποίο κανείς δεν γελάει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις target group.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

1) Ξαφνικές αλλαγές τις τελευταίες μέρες στον προϋπολογισμό σου; 2) Σωματική ένταση, αϋπνία ή ακατάστατα ωράρια που σε φθείρουν; 3) Κρατάς αδικαιολόγητα αποστάσεις από τον/την σύντροφο σου; Ναι, πολλοί/ες Σκορπιοί καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με το ζήτημα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Και αυτό σε μεταμορφώνει σε κάτι απόλυτα, τρομακτικά, μπερδεμένο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν κάποιος/α προσπαθούσε να διεισδύσει στο μυαλό σου σήμερα, θα αναζητούσε με αγωνία την έξοδο κινδύνου από το πρώτο λεπτό. Η παραμικρή παρανόηση, ένταση ή παρατήρηση στη δουλειά, ενεργοποιεί τέτοιες τάσεις φυγής και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που αδυνατώ να προβλέψω τις αντιδράσεις σου. Άρα το ερώτημα που τίθεται είναι: Μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι θα ήταν χρήσιμο σήμερα να ξεσκάσεις, να δεις λίγο παραπάνω κόσμο, να αισθανθείς πως η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και προβληματισμοί. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Όσο πιο καλά περάσεις σήμερα, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι πως έχεις αφήσει να περάσει πολύτιμος χρόνος στην προσωπική σου ζωή. Κι αυτό ποτέ δεν είναι καλό…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σε χωράει το σπίτι σήμερα. Εντάξει ας το επεκτείνω: δεν μπορείς να αντέξεις να ‘σαι κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους οποιουδήποτε κτιρίου. Αν μπορείς να προγραμματίσεις εξωτερικές δουλείες για σήμερα, κάνε το! Αν δεν εργάζεσαι ή/και οσμίζεσαι μπαρούτι στην οικογενειακή ατμόσφαιρα πάρε τους δρόμους…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο αυξάνεται η αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας που αντλείς. Και ξαφνικά σε χτυπά σαν κεραυνός η αποκάλυψη πως σε κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου αναγκάζεσαι να θυσιάσεις αυτή ακριβώς την αυτονομία που σε κάνει να χαμογελάς παρά την κούραση σου. Και τότε έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που το να έχεις συναισθηματικούς δεσμούς βιώνεται σαν υποταγή. Not good…

Πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ