Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (26/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιον/α κι αν δεις σήμερα (άγνωστο, συγγενή, φίλο, σύντροφο, συνεργάτη) να σου το παίζει αδύναμος/η ή θύμα για να εκβιάσει χάρες, μην τσιμπήσεις. Έτσι καλομαθαίνεις τους γύρω σου και άντε να τους μαζέψεις μετά από λίγο καιρό. Άδικο έχω;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πως αλλάζει το σκηνικό από τη μια μέρα στην άλλη; Χθες στη μούγκα, σήμερα στην πάρλα. Χθες ζητούσες μοναξιά, σήμερα επιζητάς καλή παρέα. Και ύστερα λένε πως οι Ταύροι είναι ισορροπημένα πλάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όταν χαίρεσαι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να είναι δίπλα σου, όμως όταν ξενερώνεις… ε τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να θες δίπλα σου. Είτε γιατί βλέπεις τις εκκρεμότητες στη δουλειά να στοιβάζονται, ενώ θα έπρεπε να ελαττώνονται, είτε γιατί προσμένεις μια συνάντηση που σε αγχώνει, δεν μπορείς να βρεις ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

“All I need is love! All I need is love! All I need is love!” Αν το επαναλαμβάνεις σαν να είσαι αριστερός ψάλτης στην ενορία της γειτονιάς σου, δεν κερδίζεις τίποτα, εκτός από μελαγχολία. Η αγάπη δεν κάνει διανομές κατʼ οίκων. Βγες έξω να την αναζητήσεις. Και με χαμόγελο, ε! Όχι με θλίψη ή νεύρα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, επιτρέπεται να καταφύγεις στα πιο επικά/ευρηματικά ψέματα που μπορείς να σκαρφιστείς για να αποφύγεις αναποφάσιστους/ες εραστές/ερωμένες ή τον/την προϊστάμενο σου που έχει κεφάκια για καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις με τα λόγια σήμερα. Γοητεύεις, καθηλώνεις, εκδικείσαι. Επέλεξε με προσοχή τους στόχους σου…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, η είναι ωραία να βυθίζεσαι πάλι σʼ αυτή τη θανατηφόρα γοητευτική εγωπάθεια σου. Ναι, γίνεται όλο και πιο δύσκολο τελευταία. Απόλαυσε το λοιπόν σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου… Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές μέρες, και η σημερινή είναι μια από αυτές, η καθημερινότητα γίνεται τόσο πνιγερή, σαν να προσπαθείς να πετάξεις μέσα από ένα νέφος αφρικανικής σκόνης χωρίς να τσούξουν τα μάτια σου. Έτσι το μυαλό σου ταξιδεύει εκεί που κάποια μέρα είναι βέβαιο πως θα φτάσεις. Οπότε αν σου λένε πως χαζεύεις, χαμογέλα. Εσύ απλώς σχεδιάζεις ένα ομορφότερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.
πηγή: stardome.grhttp://www.stardome.gr/forecasts/tip-of-the-day/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ