Μάνη : Οι 10 κορυφαίες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμο!

Μάνη : Οι 10 κορυφαίες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια άμμο!

Ένας από τους πιο διάσημους και πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου για όλες τις εποχές διαθέτει μερικές σπουδαίες παραλίες με θέα που καταπλήσσει!

Αναμφίβολα ένας προορισμός που θεωρείται εξαιρετικός για μια θερινή και συνάμα… δροσερή απόδραση.

Αγία Βαρβάρα

Αγία Βαρβάρα-Σκουτάρι 2

Μία από τις πιο θεαματικές παραλίες της Μάνης με ψιλή χρυσαφένια άμμο, κρυστάλλινα νερά και πικροδάφνες. Θα την συναντήσετε στον δρόμο για τον Κότρωνα.

Καλογριά

kalogria stoupa2

Η διάσημη παραλία που έχουν γνωρίσει και αγαπήσει οι ξένοι συντάκτες που επισκέπτονται την Πελοπόννησο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 42 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, ακριβώς δίπλα από την Στούπα, είναι οργανωμένη και είναι ιδανική για για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ αλλά και της νυχτερινής διασκέδασης.

Λιμένι

limeni_30756Στο λιμάνι της Αρεόπολης, ένας μικρός κολπίσκος χωρίς ξαπλώστρες είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στο κύμα!

Αλύπα

41599448Η μυστική αυτή παραλία ενδείκνυται για όσους απολαμβάνουν τις πριβέ βουτιές! Διαφάνα νερά και ψιλό βότσαλο, που περιτριγυρίζεται από από πυργίσκους συνθέτουν ένα ονειρικό τοπίο για απόδραση!

Κότρωνας

kotronasΟι ντόπιοι την αποκαλολυν «Νησάκι». Φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά της που καθρεφτίζουν τα δέντρα που την περιβάλλουν! Θα την συναντήσετε κάπου ανάμεσα στον οικισμό του Κότρωνα και στο χωριό Φλομοχώρι.

Πόρτο Κάγιο

porto kagio_87539889Ήσυχο, γραφικό λιμανάκι με βότσαλο και δροσερά νερά. Η παραλία είναι ως ένα σημείο οργανωμένη, ενώ στον δρόμο θα βρείτε αρκετά ταβερνάκια με παραδοσιακές συνταγές της Μάνης.

Μαυροβούνι

mavrovouni_beach8Δύο χιλιόμετρα νότια από το Γύθειο,θα συναντήσετε μια αμμώδη παραλία έκταση 5χλμ. Κατά μήκος της έχουν αναπτυχθεί ξενώνες, καφετέριες και εστιατόρια. Αν είστε λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing θα τη λατρέψετε.

Μαρμάρι

marmari-beach11Ανλάμεσα στη Βάθεια και το Ταίναρο κρύβεται το καλύτερο μυστικό πίσω από γυμνούς λόφους. Η αγαπημένη παραλία των κατασκηνωτών στην Πελοπόννησο είναι μια αμμουδιά που βρέχεται από τυρκουάζ νερά.

Στούπα

576492c356d8e0278dfa7b752bad5bc8_XLΜία από τις καλύτερες μυστικές παραλίες της Ευρώπης, σύμφωνα με την Telegraph.Έχει έχει ψιλή χρυσή άμμο και πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, καθώς υπόγεια ποτάμια που ξεκινούν από τον Ταΰγετο εκβάλλουν υποθαλάσσια ανακυκλώνοντας τα. Είναι οργανωμένη και από τις πιο τουριστικές στην Μεσσηνιακή Μάνη.

Φονέα

17701573748_8807e5b48c_b

Κλείνουμε με την πιο άγνωστη παραλία της Μάνης. Λά χιλιόμετρα έξω από την Καρδάμυλη, με κατεύθυνση προς Αρεόπολη θα συναντήσετε έναν γαλαζοπράσινο υδάτινο παράδεισο, με λευκά βότσαλά και έναν μεγάλο βράχο στο κέντρο της παραλίας να λειτουργεί σαν φυσικός… βατήρας για τους επισκέπτες.

πηγή: travelstyle.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ