Τα αστρολογικά tips της ημέρας (22/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (22/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές το μυαλό παίζει παράξενα παιχνίδια. Για ασήμαντες αφορμές αρχίζεις να υποπτεύεσαι κοντινούς σου ανθρώπους, παραδίνεσαι σε απίθανα ενδεχόμενα, υπεραναλύεις χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησε ν’ αντισταθείς σ’ αυτό το παραλήρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ακόμη κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από την εργασιακή ρουτίνα σου, η οποία κατά τʼ άλλα είναι από τις σταθερές που προσβλέπεις πάντα για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Τι σκέφτεσαι να κάνεις γιʼ αυτό λοιπόν; Έλα νʼ ακούω ιδέες και προτάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως μετά από μερικές εβδομάδες να αναφερόμαστε στη σημερινή μέρα σαν «την μέρα που οι Παρθένοι άρχισαν να γίνονται πιο διαλλακτικοί». Πολέμησες, τσακώθηκες, φουρτούνιασες το μυαλό σου όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα θες επιτέλους και μια περίοδο ειρήνης. Εντάξει, σήμερα θα σε προκαλούν να επιστρέψεις στον γνώριμο τσαντισμένο εαυτό σου, αλλά και πάλι δεν θα σου βγαίνει με τόση φυσικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν συνδέσουμε το μυαλό σου με δύο καλώδια και έναν λαμπτήρα δύο είναι τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε: 1) Μπορεί να φέρνεις λίγο στον Κύρο Γρανάζη στο προφίλ, 2) ο λαμπτήρας θα εκπέμπει φως (kids do not try this at home!). Πάντως είναι το λιγότερο καταπληκτική η διάθεση που σου μεταγγίζει η επιστροφή του μυαλού σου σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έχω την αίσθηση πως ακόμη κι αν δεν έγραφα σήμερα το tip του Σκορπιού κανείς/καμιά Σκορπιός δεν θα νοιαζόταν. Όχι γιατί σου είναι γενικά αδιάφορα (ελπίζω…), αλλά γιατί έχεις μπει σʼ ένα μονοπάτι εξέλιξης/μεταλλαγής/μεταστροφής της κοινωνικής σου ζωής, που ελάχιστα σε ενδιαφέρουν οι προειδοποιήσεις κάθε είδους. Όταν το ένστικτο ξυπνά, τίποτα δεν μπορεί να σʼ ανακόψει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

1) Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή ευχέρεια των ημερών που ακολουθούν. Γοητεία, σαφήνεια, διάθεση – όλα αυτά μπορείς να τα εκπέμψεις στους γύρω σου. 2) Παραμένει αυτή η αίσθηση μεταβλητότητας στην εργασιακή καθημερινότητα. Από την άλλη όμως και που κυνηγούσες τόσο καιρό την σταθερότητα την πέτυχες και ποτέ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το σενάριο για σήμερα λέει πως οι face to face επικοινωνίες σήμερα (είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με τους συναδέλφους σου) συνιστούν το τέλος της λογικής αλλά απʼ την άλλη καθόλου δεν ενοχλείσαι από την ασυνεννοησία γιατί ήδη το μυαλό σου τρέχει με τα χίλια σε μελλοντικά πλάνα, σχέδια, όνειρα… Μήπως τελικά το τέλος της λογικής είσαι εσύ;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

«Τι κάνω εγώ εδώ; Πως έφτασα σ’ αυτό το σημείο να κερδίζω χρήματα και να έχω μια ζωή υποδυόμενος/η ένα ρόλο που δεν μου ταιριάζει; Γιατί να μην μπορώ ξεκάθαρα να δω τι έχω ανάγκη και συνεχώς αναζητώ κάτι που δεν έχει όνομα;»… Μερικές από τις φράσεις που θα έκλεβε σήμερα ένα μηχάνημα ανάγνωσης των σκέψεων αν το στρέφαμε πάνω σε Ιχθύες. Μην προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις. Δεν θα πιάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ