Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 22/5

Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 22/5

Ενημερωθείτε σχετικά με τις μετεωρολογικές προγνώσεις για σήμερα 21 Μαΐου 2018.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 στη νότια χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις τοπικού χαρακτήρα, στην Πελοπόννησο το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κατά κύριο λόγο στα δυτικά και βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Παράλληλα οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν αυξημένες κατά κύριο λόγο στη Δυτική και Νότια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 15 ως 30, στα νότια από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 26, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 29, και στην Κρήτη από 16 έως 28.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, όμως θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει στα βόρεια του νομού. Oι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το πρωί όμως θα εξασθενήσουν κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ