Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτό που λείπει από τη ζωή των περισσοτέρων μας τελευταία είναι η σπιρτάδα, το γνήσιο χαμόγελο, το να περνάμε καλά χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Κάνει παιχνίδι Κριέ, δείξε μας τον τρόπο σήμερα! Μην αφήσεις κανένα/καμία φίλο/η να φλερτάρει με τη μιζέρια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είσαι σταθερός/η σʼ αυτά που ζητάς από τις σχέσεις σου; Τα κοινωνείς στον/στην Άλλο/η από την πρώτη στιγμή χωρίς νʼ αφήνεις τυφλά σημεία; Έχεις πειστεί για τι αξίζεις και για τι όχι; Γιατί αν τα κάνεις όλα αυτά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γκρινιάζεις για μοναξιά. Αντίθετα να νιώθεις πανίσχυρος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η προοπτική του εγκλωβισμού μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες αρκεί για να βγάλεις καντίλες σε κάθε σπιθαμή του δέρματος σου. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την προοπτική του νʼ αναγκαστείς να δουλέψεις περισσότερες ώρες από αυτές που είχες προγραμματίσει αρχικά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος/η λοιπόν για να τελειώνεις σβέλτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πιθανόν να περάσεις αρκετές ώρες αυτές τις μέρες ταξινομώντας λογαριασμούς ή σκαλίζοντας τα νούμερα του μηνιαίου ισολογισμού σου. Λογικό είναι επομένως να σε καταβάλει η γνωστή απογοήτευση που νιώθεις, όταν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε άλυτα προβλήματα ή όταν βρίσκεσαι μπροστά σε δύσκολες οικονομικές επιλογές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ακολουθούν τα τρία ΜΗΝ για τις επόμενες μέρες: 1. ΜΗΝ μείνεις μέσα στο σπίτι αγκαλιά με τη μοναξιά σου. Σήκωσε κι εσύ το τηλέφωνο, επικοινώνησε μʼ αυτόν/η που θες να βγεις! 2. ΜΗΝ αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να απορροφήσουν περισσότερο από μια ώρα του ελεύθερου χρόνου σου. 3. ΜΗΝ μιλάς πολύ. Υπάρχουν και καλύτερα ρήματα/πράξεις: Αγκάλιασε, φίλα, χόρεψε, γέλασε, χάιδεψε, άγγιξε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καιρός να θυμηθείς για τις επόμενες μέρες τον κοινωνικό χαμαιλέοντα που κρύβεις μέσα σου και να αναμιχθείς πλήρως με ετερόκλιτες, πολυπρόσωπες παρέες. Είναι πραγματικά ευεργετικό, ακόμη κι αν το κάνεις για να χαθείς μέσα στο πλήθος, επειδή δεν αντέχεις τις μαύρες σκέψεις που σε πνίγουν όταν είσαι μόνος/η σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσο το μυαλό σου συνεχίζει να λειτουργεί στο φουλ, διεισδύοντας στην πραγματικότητα σαν χειρουργικό νυστέρι, θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή, που θα αισθάνεσαι τόσο σατανικά ευτυχής με τον εαυτό σου ώστε άνθρωποι (συνεργάτες, φίλοι ή και κάτι παραπάνω από…) που βιάστηκαν να σε απορρίψουν, θʼ αρχίσουν να επιστρέφουν πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία. Τι θα κάνεις; Το «σατανικά» δίπλα στο «ευτυχής» δεν σου λέει κάτι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν συμφωνεί με την αντίληψη των περισσοτέρων φίλων/συγγενών σου. Κάποιες μέρες θες να ουρλιάξεις από την πνευματική απομόνωση που νιώθεις και άλλες απλά τʼ αποδέχεσαι, σαν να είναι στοίχημα ζωής να συνεχίσεις την αναζήτηση ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν. Αφού με τα στοιχήματα τα πας καλύτερα παρά με την απομόνωση, σήμερα μην αποκλείεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις… Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λοιπόν και τώρα παύση για λίγο. Ναι, κι άλλοι έχουν δουλειές και πνίγονται από τις υποχρεώσεις, αλλά σʼ αντίθεση μʼ εσένα, δεν τυχαίνει να φορτίζουν τις μπαταρίες τους και να αισθάνονται χαρούμενοι./ες όταν βρίσκονται ανάμεσα σε καλούς/ες φίλους/ες… Αφιέρωσε χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, τουλάχιστον σε ίδια ποσότητα, όσο και στις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Και άντε και σου έσκασε από το πουθενά μια υπόνοια ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα στην παρέα σου (είτε κυριολεκτικά φίλος/η, είτε γνωστός/η κάποιου/ας μέσα από αυτή). Θα πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση ή πάλι περιμένεις την πρόταση να προκύψει ως δια μαγείας;
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ