Αλέξης Μανθεάκης: «Η Αθηνά Ωνάση εκνευρίστηκε γιατί ζήτησα τη στήριξή της, δεν έχουμε σχέσεις πια»

Αλέξης Μανθεάκης: «Η Αθηνά Ωνάση εκνευρίστηκε γιατί ζήτησα τη στήριξή της, δεν έχουμε σχέσεις πια»

Ο σύμβουλος της οικογένειας διέκοψε τους δεσμούς του με την Αθηνά εδώ και 6 μήνες.

Ο Αλέξης Μανθεάκης ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο ίδιος μάλιστα παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο δικαστήριο και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού που φαίνεται να καθόρισαν τη νικητήρια έκβαση του διαζυγίου.

Ο Αλέξης Μανθεάκης μίλησε σήμερα στο Πρω1νό του Ant1 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ερωτικής σχέσης του Ντόντα με το call girl. Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως οι σχέσεις του με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κλητονόμος δεν του στάθηκε.

«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια. Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια. Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο».

Πηγή protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ