Μια απόδραση… πολιτισμού για Μπριζίτ και Μελάνια

Μια απόδραση… πολιτισμού για Μπριζίτ και Μελάνια

Οι Πρώτες Κυρίες επισκέφθηκαν για μισή ώρα την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον Πολ Σεζάν, όπου εκτίθενται περίπου 60 πίνακες με την υπογραφή του Γάλλου μετά-ιμπρεσσιονιστή ζωγράφου.

Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ άδραξαν σήμερα την ευκαιρία για μια απόδραση… πολιτισμού, καθώς επισκέφθηκαν την Εθνική Πινακοθήκη Καλών Τεχνών στην Ουάσιγκτον, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στις ΗΠΑ.

Οι Πρώτες Κυρίες επισκέφθηκαν για μισή ώρα την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον Πολ Σεζάν, όπου εκτίθενται περίπου 60 πίνακες με την υπογραφή του Γάλλου μετά-ιμπρεσσιονιστή ζωγράφου. Σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 3000 άνθρωποι κατακλύζουν το μουσείο για να δουν από κοντά την έκθεση αυτή, σύμφωνα με το μουσείο.

Και οι δύο κυρίες ήταν ντυμένες στις αποχρώσεις του λευκού, με ψηλοτάκουνες γόβες. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε επίσης ένα μεγάλο καπέλο που τράβηξε τα βλέμματα. Και οι δυο τους περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου, συνοδεία των υπεύθυνων της έκθεσης Μέρι Μόρτον και Φράνκλιν Κέλι.

Στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα, η Μακρόν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα και συχνά έκανε ερωτήσεις.

Απαντώντας σε μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας χαρακτήρισε «πολύ καλή» τη διαμονή της στην Ουάσιγκτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ