Χάιντι Κλουμ : Απαιτεί σεξ πέντε φορές την ημέρα! (pics)

Χάιντι Κλουμ : Απαιτεί σεξ πέντε φορές την ημέρα! (pics)

Οπως αποκάλυψε το γνωστό σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer.

Η Χάιντι Κλουμ θεωρείται – και όχι άδικα- μία από τις πιο πετυχημένες τηλεπερσόνες παγκοσμίως, έχοντας καταφέρει να κάνει αξιόλογη καριέρα στις ΗΠΑ. Η Γερμανίδα καλλονή, μπορεί να ετοιμάζεται να κλείσει τα 45 (την 1η Ιούνη), ωστόσο όπως διαπιστώνει κανείς παραμένει εξαιρετικά γοητευτική και εκρηκτική.

Γενικότερα είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως γύρω από τον κόσμο του θεάματος.

Συγκεκριμένα είναι ηθοποιός, παραγωγός τηλεόρασης, σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο, επιχειρηματίας, ακόμη και συγγραφέας.

Εξάλλου, σύμφωνα με αποκάλυψη του σκανδαλοθηρικού περιοδικού National Enquirerη Χάιντι είναι και ιδιαίτερα απαιτητική στο ερωτικό κομμάτι!  Τι ακριβώς εννοούμε; Όπως υποστηρίζει το εν λόγω έντυπο επικαλούμενο ανώνυμη «πηγή», η ύψους 1,75μ. καλλονή απαιτεί από τον εκάστοτε σύντροφό της να κάνουν σεξ μέχρι και πέντε φορές τη μέρα!

Ο λόγος είναι πως η Κλουμ θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο κανείς μπορεί να παραμείνει νέος και παράλληλα να δυναμώσει το σώμα του.

Και το κείμενο συνεχίζει: «Η Χάιντι μπορεί να συνευρεθεί ερωτικά οπουδήποτε. Μέσα σε αυτοκίνητο, πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας, όρθια σε μια ντουλάπα» και καταλήγει  με το εξής εντυπωσιακό: «Μάλιστα διατηρεί ημερολόγιο στο οποίο καταγράφει τα πάντα γύρω από αυτό και υπογραμμίζει αν ο εκάστοτε εραστής της ανταποκρίνεται στις ανάγκες της!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ