H PETA ζητά από τον Drake να βοηθήσει τα ζώα

H PETA ζητά από τον Drake να βοηθήσει τα ζώα

H PETA ελπίζει ότι η αλλαγή θα επηρεάσει και τις επιχειρήσεις του Drake και μετά την αποκάλυψη του έστειλε ένα καλάθι δώρων για να τον υποδεχτεί στο χορτοφαγικό τρόπο ζωής.

Η PETA, μη κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την ηθική μεταχείριση των ζώων, με ανοιχτή επιστολή της απηύθυνε έκκληση στον ράπερ και επιχειρηματία Drake να τερματίσει τη συνεργασία της εταιρείας του, OVO Clothing με το brand Canada Goose.

H επιστολή συντάχθηκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Καναδού ράπερ ότι δεν τρώει πλέον κρέας, στη διάρκεια online συζήτησης στο Fortnite με τον συμπαίκτη του Ninja.

H PETA ελπίζει ότι η αλλαγή θα επηρεάσει και τις επιχειρήσεις του Drake και μετά την αποκάλυψη του έστειλε ένα καλάθι δώρων για να τον υποδεχτεί στο χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Στο καλάθι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της PETA μεταξύ άλλων περιείχε και passionfruit- (φρούτο του πάθους) που είναι και τίτλος τραγουδιού του ράπερ.

Η οργάνωση επανέλαβε ένα αίτημα που είχε υποβάλει στον Drake και πριν από λίγο καιρό, να τερματίσει τη συνεργασία με το brand Canada Goose γνωστό για τα μπουφάν που κατασκευάζονται στον Καναδά με τη χρήση γούνας από κογιότ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ