Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται σε Τζούντι Γκάρλαντ

Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώνεται σε Τζούντι Γκάρλαντ

Στη φωτογραφία η Ζελβέγκερ, μελαχρινή με κοντή κουπ φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του '60 και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Τη Τζούντι Γκάρλαντ υποδέχεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ στη βιογραφική ταινία «Judy» και μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της από τα γυρίσματα, στην οποία μοιάζει αρκετά με τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια του Χόλιγουντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρενέ Ζελβέγκερ θα τραγουδήσει σε μία ταινία. Το 2002 ενσάρκωσε την Ρόξι Χαρτ στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Chicago» και κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Στη φωτογραφία η Ζελβέγκερ, μελαχρινή με κοντή κουπ φορά ένα μαύρο λουλουδάτο έξωμο φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του ’60 και φαίνεται να τραγουδά κρατώντας ένα μικρόφωνο.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία τοποθετείται τον χειμώνα του 1968, 30 χρόνια μετά την ερμηνεία της Τζούντι Γκάρλαντ στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ», η οποία την ανέδειξε σε μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ. Το φιλμ θα παρακολουθεί την Γκάρλαντ, καθώς ετοιμάζεται για τις sold out εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «The Talk of the Town». Η Τζούντι Γκάρλαντ πέθανε τον επόμενο Ιούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ