Η Σιένα Μίλερ εξήρε το κίνημα #MeToo σε εκδήλωση στον ΟΗΕ

Η Σιένα Μίλερ εξήρε το κίνημα #MeToo σε εκδήλωση στον ΟΗΕ

Όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των ανθρώπων που συνεχίζουν να βγαίνουν μπροστά για να διατυπώσουν καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από ισχυρούς άνδρες, το κίνημα #MeToo δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Η τελευταία ηθοποιός που πρόσθεσε τη φωνή της είναι η Σιένα Μίλερ, η οποία μίλησε στη συζήτηση «#MeToo-Now What’s» του ΟΗΕ την Παρασκευή στη […]

Όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των ανθρώπων που συνεχίζουν να βγαίνουν μπροστά για να διατυπώσουν καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης από ισχυρούς άνδρες, το κίνημα #MeToo δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Η τελευταία ηθοποιός που πρόσθεσε τη φωνή της είναι η Σιένα Μίλερ, η οποία μίλησε στη συζήτηση «#MeToo-Now What’s» του ΟΗΕ την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, που ήταν μέρος της ετήσιας συνάντησης του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων, της Επιτροπής για το Καθεστώς των Γυναικών, η Αγγλοαμερικανίδα ηθοποιός όχι μόνο μοιράστηκε τις εμπειρίες της για τη σεξουαλική παρενόχληση και τον σεξισμό σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, αλλά εξήρε και τις πρωτοβουλίες #MeToo και Time’s Up για τα βήματα που έχουν κάνει με στόχο τη βελτίωση της ευημερίας των γυναικών στον χώρο εργασίας και ευρύτερα.

Η Μίλερ περιέγραψε ότι κάποια περίοδο ένιωθε «υπονομευμένη» και «υποτιμημένη». «Πριν από μερικά χρόνια μου δόθηκε ένας δυνατός και δυναμικός ρόλος σε ένα έργο που μου άρεσε. Ήταν ένα δίπρακτο έργο στο Μπρόντγουεϊ, αλλά μου προσφέρθηκαν λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπαιρνε ως αμοιβή ο άνδρας ηθοποιός. Η απόφαση να απορρίψω αυτό τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν δύσκολη και μοναχική, αναγκάστηκα να επιλέξω μεταξύ της παραχώρησης της αυτοεκτίμησής μου και της αξιοπρέπειας μου και ενός ρόλου με τον οποίο ήμουν ερωτευμένη» είπε. «Αποδείχθηκε ότι ήταν μια κρίσιμη στιγμή στη ζωή μου», είπε. «Όχι επειδή το έκανα, αλλά επειδή δεν το έκανα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ