Θα είναι η ακριβότερη ταινία του Σκορτσέζε το «The Irishman»;

Θα είναι η ακριβότερη ταινία του Σκορτσέζε το «The Irishman»;

Κατά τα φαινόμενα, το «The Irishman» έχει βάλει πλώρη να είναι η ακριβότερη ταινία που έχει γυρίσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε. Και δεν πέφτουμε έξω. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η παραγωγή ξεκίνησε το 2016, όταν, στο Φεστιβάλ των Κανών, πλήρωσαν αδρά για τα δικαιώματα. Αργότερα, τα δικαιώματα για όλον τον κόσμο απέκτησε η Netflix. […]

Κατά τα φαινόμενα, το «The Irishman» έχει βάλει πλώρη να είναι η ακριβότερη ταινία που έχει γυρίσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε. Και δεν πέφτουμε έξω.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η παραγωγή ξεκίνησε το 2016, όταν, στο Φεστιβάλ των Κανών, πλήρωσαν αδρά για τα δικαιώματα. Αργότερα, τα δικαιώματα για όλον τον κόσμο απέκτησε η Netflix. Λέγεται ότι «ακούμπησε στο τραπέζι» 105 εκατομμύρια δολάρια. Και έβαλε προϋπολογισμό 125 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάζουμε, όμως, στην Page Six πως ο Σκορτσέζε έχει ήδη ξοδέψει 175 εκατομμύρια για την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι. Και ότι ο λογαριασμός ανεβαίνει συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η πιο ακριβή ταινία του Σκορτσέζε έως σήμερα. Σύμφωνα με μια «πηγή», ο βασικός λόγος για την εκτίναξη του κόστους είναι η χρήση συνθετικής εικόνας (CGI) έτσι ώστε ο 74χρονος Ντε Νίρο να φαίνεται 30χρονος – όσο απαιτεί ο ρόλος που υποδύεται – στις σκηνές που τοποθετούνται στη δεκαετία του 1930.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ