Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 20/3

Καιρός : Γενική πρόγνωση για σήμερα 20/3

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν κατά τόπους στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πολύ πιθανόν να […]

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν κατά τόπους στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πολύ πιθανόν να βρέξει εκ νέου στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Αυξημένες αναμένεται να διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 15 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από11 έως 18 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο δυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν σε μέτριους μέχρι ισχυρούς. Στο Νότιο Αιγαίο αρχικά οι άνεμο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο αρχικά οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς μέτριους με τάση ενίσχυσης το βράδυ στα βόρεια πελάγη σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

πηγή: meteo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ