Μετά από 31 χρόνια ο Μίμης Πλέσσας με νέα τραγούδια (vid)

Μετά από 31 χρόνια ο Μίμης Πλέσσας με νέα τραγούδια (vid)

Μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας κυκλοφόρησε ένα album με ανέκδοτα τραγούδια!

Μετά από 31 ολόκληρα χρόνια, ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας κυκλοφόρησε ένα album με ανέκδοτα τραγούδια με τίτλο «Αγάπη είναι» σε στίχους του Σταύρου Γαλανάκη, ενός διακεκριμένου ποιητή με πλούσιο συγγραφικό έργο, ο οποίος είναι και παραγωγός του δίσκου.

Στο album ξεχωρίζει η αισθαντική φωνή της Χρύσας Μπανδέλη, που καθηλώνει τον ακροατή, αναδεικνύοντας τις υπέροχες μελωδίες του Μίμη Πλέσσα.Στο album συμμετέχει επίσης ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Χαρίσης με την ώριμη ερμηνεία του.

Αυτή την περίοδο η Χρύσα Μπανδέλη που πρόσφατα εντάχθηκε στο καλλιτεχνικό δυναμικό της Sonar music βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας την πρώτη δισκογραφική της δουλειά.Όταν ο τεράστιος Μίμης Πλέσσας σε επιλέγει και σου εμπιστεύεται την ερμηνεία επτά νέων τραγουδιών για το δίσκο του, τότε αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Μη ξεχνάμε ο Μίμης Πλέσσας ανέδειξε στο παρελθόν σπουδαίες φωνές όπως της Μαρινέλλας, Τζένης Βάνου, Γιάννη Πουλόπουλου, Ρένας Κουμιώτη . Η Χρύσα Μπανδέλη είναι βέβαιο πως πρόκειται να μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ