Η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ σχεδίασε τη γκαρνταρόμπα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ σχεδίασε τη γκαρνταρόμπα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας ντύνει τον Timberlake, καθώς και τους χορευτές και τα μέλη του συγκροτήματος που τον συνοδεύουν.

Το  Super Bowl ήταν η αρχή. Αφού επιμελήθηκε την εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο περίφημο ημίχρονο του τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου, στο Super Bowl halftime show τον περασμένο μήνα, η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ σχεδίασε τα ρούχα του τραγουδιστή για την περιοδεία του «Man of the Woods» που ξεκίνησε στις 13 Μαρτίου από το Τορόντο του Καναδά.

Η περιοδεία περιλαμβάνει συναυλίες σε 42 πόλεις σε Αμερική και Ευρώπη τους επόμενους 10 μήνες.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας ντύνει τον Timberlake, καθώς και τους χορευτές και τα μέλη του συγκροτήματος που τον συνοδεύουν. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με  ερμηνευτή για την γκαρνταρόμπα του σε παγκόσμια περιοδεία.

Ο Τίμπερλεϊκ δεν φορά κοστούμια στη σκηνή, αλλά κομμάτια της ανδρικής συλλογής της ΜακΚάρτνεϊ, καθώς και προσαρμοσμένα σχέδια και ρούχα από τη δική του ντουλάπα.

Στη γκαρνταρόμπα του τραγουδιστή περιλαμβάνονται ένα τζάκετ check bomber με Prince of Wales καρό μοτίβο, καπαρντίνα, αθλητικές φόρμες, στρατιωτικό παντελόνι με μοτίβο άγριας ζωής, όλα από οργανικό βαμβάκι και επαναχρησιμοποιημένα υφάσματα.

«Ο Τζάστιν έχει έμφυτο στυλ και υποστηρίζει τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων μας με πολλούς τρόπους. Η συνεργασία μαζί του είναι μια απίστευτη ευκαιρία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και περήφανη που επέλεξε τα Stella McCartney Menswear», ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ