Είναι ο Μπραντ Πιτ η ‘πέτρα του σκανδάλου’ στο διαζύγιο Άνιστον – Θερού;

Είναι ο Μπραντ Πιτ η ‘πέτρα του σκανδάλου’ στο διαζύγιο Άνιστον – Θερού;

Τα χειρόγραφα σημειώματα που ανακάλυψε ο ηθοποιός και λέγεται πως προκάλεσαν ένταση στο ζευγάρι. Είναι πάλι ο Πιτ ο λόγος να διαλύσει η Τζένιφερ το γάμο της;

Το διαζύγιο της χρονιάς, ως τώρα τουλάχιστον, είναι εκείνο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου. Ωστόσο, νέες πληροφορίες θέλουν καταλυτικό ρόλο στην απόσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα τους να παίζει ο Μπραντ Πιτ. Πως; Με τα ποστ-ιτ αγάπης που έγραφε στην ελληνικής καταγωγής ηθοποιό ο αστέρας του Χόλιγουντ και τα οποία εκείνη κράτησε από την περίοδο που οι δυο τους ήταν παντρεμένοι.

Το USWeekly μεταδίδει πως ο Τζάστιν Θερού ανακάλυψε ορισμένα από αυτά τα ποστ-ιτ γραμμένα από τον Μπραντ και στα οποία της έγραφε τρυφερά λόγια αγάπης. Μην φανταστείτε κάτι πονηρό. Ένα απλό «είσαι πολύ όμορφη σήμερα» ή «μου λείπεις». Και μπορεί η Άνιστον να τον διαβεβαίωνε πως πρόκειται για παλιά σημειώματα, ωστόσο πηγές αναφέρουν στο μέσο πως έπαιξαν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην σχέση του ζευγαριού.

Η σχέση του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Tropic Thunder» το 2008, δίηρκεσε επτά χρόνια, ενώ αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν στα μέσα του 2015 ύστερα από έναν ομολογουμένως… παρατεταμένο αρραβώνα.

Αργότερα τα σκανδαλοθηρικά μέσα στην Αμερική ξεκίνησαν να διαδίδουν πως στην ουσία Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού, δεν υπήρξαν ποτέ νόμιμο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δύο ηθοποιοί που ζούσαν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχουν καταθέσει επίσημα χαρτιά γάμου σε καμία δημόσια υπηρεσία του Λος Άντζελες από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Πηγή: www.news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ