Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του sex video με την Μπλακ Τσάινα

Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του sex video με την Μπλακ Τσάινα

Μετά τον Ρομπ Καρντάσιαν, που διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της, κατηγορώντας την για απιστία, η Μπλακ Τσάινα βλέπει πάλι προσωπικές της στιγμές να διαρρέουν – Ο πρώην της επιβεβαίωσε ότι είναι στο sex video.

Ο πρώην της Μπλακ Τσάινα είναι τελικά ο παρτενέρ της στο σεξ βίντεο που κυκλοφορεί. Ο Μέτσι υποστήριξε στο TMZ ότι το βίντεο γυρίστηκε τον Ιούλιο, από το κινητό του μοντέλου και επιχειρηματία κι ότι δεν είχε αντίγραφό του. Συνεπώς δεν είναι βέβαιος για το πώς διέρρευσε. Φίλοι του λένε ότι σκοπεύει να πάει στην αστυνομία και να προσφύγει δικαστικά για το ζήτημα.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Μπλακ Τσάινα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα κάνει καταγγελία στην αστυνομία για τη διαρροή ενός σύντομου βίντεο που τη δείχνει να κάνει στοματικό σεξ με τον Μέτσι, με τον οποίο χώρισαν τον Αύγουστο μετά από σχέση μόλις δύο μηνών.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τσάινα την… πατάει από πρώην, καθώς στο παρελθόν, ο πρώην της Ρομπ Καρντάσιαν, με τον οποίο έχουν και μια κόρη ενός έτους, ανήρτησε πολλές γυμνές της φωτογραφίες, κατηγορώντας την για απιστία.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ