Ροζ σκάνδαλο για τον Τραμπ: Ένας λεκές έγινε ο… εφιάλτης του

Ροζ σκάνδαλο για τον Τραμπ: Ένας λεκές έγινε ο… εφιάλτης του

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι έχει φόρεμα με λεκέ από τον Ντόναλντ Τραμπ και ζητά ανάλυση DNA!

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τον Ντόναλντ Τραμπ η υπόθεση «Στόρμι Ντάνιελς» αφού το ροζ σκάνδαλο έχει… άρωμα Μόνικα Λεβίνσκι.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και κράτησε αποδείξεις.

Όπως ισχυρίζεται η Stephanie Clifford (σ.σ. αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) το χρυσό φόρεμα που φόραγε κατά τη συνάντηση της με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει… λεκέ από την ερωτική τους συνάντηση.  Σκοπεύει μάλιστα να δώσει το επίμαχο χρυσό φόρεμα για άναλυση ώστε να εντοπιστεί το DNA του Ντόναλντ Τραμπ.

Αφού ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ανέφερε ότι ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ παραβίασε την ιδιωτική τους συμφωνία, η Στόρμι Ντάνιελς είναι πλέον ελεύθερη να μιλήσει για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μιλώντας το 2011 στο περιοδικό InTouch, η Στόρμι Ντάνιελς περιέγραφε την επίσκεψή της στο δωμάτιο του Ντόναλντ Τραμπ στη λίμνη Tahoe κατά τη διάρκεια τουρνουά γκολφ. «Πίστευα ότι θα πάμε για δείπνο, αλλά ήθελε να φάμε στο δωμάτιό του».

Το Blast έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το λεκιασμένο χρυσό φόρεμα. Αναφέρει πως σχεδιάζει να το δώσει για ανάλυση προκειμένου να ανιχνευτεί δείγμα DNA του Αμερικανού προέδρου. Η υπόθεση θυμίζει το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Είχε κρατήσει το μπλε φόρεμα με λεκέ από την ερωτική της συνεύρεση με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Το 1998 το είχε δώσει για ανάλυση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο λεκές ήταν από σπέρμα του Μπιλ Κλίντον. Το φόρεμα λειτούργησε ως αποδεικτικό στοιχείο για την επιβεβαίωση της σχέσης των δύο.

Πηγή: newpost.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ