Τζουλιάνα Φαρφάλα : Μια τρανσέξουαλ για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy

Τζουλιάνα Φαρφάλα : Μια τρανσέξουαλ για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy

Αυτό το εξώφυλλο θα γραφτεί στην ιστορία του περιοδικού.

Αυτό το εξώφυλλο θα γραφτεί στην ιστορία του Playboy, μιας και η Giuliana Farfalla είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο στην Ευρώπη.

Δεν πρόκειται για ένα μοντέλο που φιγουράρει απλά στις σελίδες του μεγαλύτερου αντρικού περιοδικού, αλλά είναι το κεντρικό του πρόσωπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στο έντυπο μέσο.

Η 21χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν το γερμανικό κοινό, μιας και είχε συμμετάσχει στο Germany’s Next Top Model, εκπομπή στο τιμόνι της οποίας ήταν η Heidi Kloum, ενώ θα την ξαναδουν στις οθόνες τους μιας και θα πάρει μέρος στο reality show «Jungle Camp».

Αν και το ημίγυμνο εξώφυλλο είναι κάτι που συνηθίζεται στην γερμανική έκδοση του Playboy, το να είναι ημίγυμνη η γερμανικής καταγωγής τρανσέξουαλ είναι το κάτι διαφορετικό.

«Αγαπητοί μου, είμαι στο τελευταίο εξώφυλλο του Playboy και πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα», είχε γράψει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναγγέλλοντας ουσιαστικά στους διαδικτυακούς της φίλους τι… έρχεται!

Meine Lieben, ich bin auf dem aktuellen Playboy-Cover und super stolz auf das Ergebnis. Ich hoffe euch gefällt das Cover genauso gut wie mir. ? #playboy #playboycover2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) στις

Ο Pascal Radermacher, όπως ήταν το αρχικό του όνομα, γεννήθηκε στην πόλη Breisgau της Γερμανίας και μόλις στα 16 του χρόνια προχώρησε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, μιας και – όπως δηλώνει – ένιωθε ότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Giuliana δηλώνει ότι πλέον ζει σα γυναίκα και έτσι θέλει να πετύχει στη ζωή της – κι όχι ως τρανσέξουαλ.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Florian Boitin δήλωσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC πως η Giuliana είναι «θαυμάσιο παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι να μάχεσαι για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού».

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος ο Hugh Hefner είναι σύμφωνος με αυτό, από τη στιγμή που και ο ίδιος ήταν «αντίθετος με κάθε μορφής αποκλεισμό ή μισαλλοδοξίας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Giuliana δεν είναι το πρώτο μοντέλο που έχει υποβληθεί σε αλλαγή φύλου και φιγουράρει στις σελίδες του, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο η 26χρονη Ines Rau έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ «Playmate of the Month for November 2017».

☺️? @playboygermany

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giuliana Farfalla (@giuliana_farfalla) στις

Πηγή star.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ