Η Kim Kardashian απέρριψε 5 εκατ. δολ. για μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Η Kim Kardashian απέρριψε 5 εκατ. δολ. για μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Η διάσημη τηλεπερσόνα θεωρεί πως κάτι τέτοιο παραβιάζει τις αρχές της και δεν ήταν καλό για την ασφάλεια του παιδιού

Οι θαυμαστές τους περίμεναν δύο ολόκληρους μήνες για να δουν την North και τον Saint West. Ο λόγος για την Kim Kardashian και τον σύζυγό της Kanye West οι οποίοι έγιναν γονείς για τρίτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζάμπλουτο ζευγάρι σύμφωνα με το TMZ απέρριψε προτάσεις 2 και 5 εκατ. δολαρίων αντίστοιχα για να δώσουν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του νεογέννητου κοριτσιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι κατά των αρχών τους.

Η Kim που ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει πάνω από 106 εκατομμύρια followers αμέσως απέρριψε τις προτάσεις. Θεωρεί πως κάτι τέτοιο παραβιάζει τις αρχές της και δεν ήταν καλό για την ασφάλεια του παιδιού.

Για την ιστορία η πρώτη φωτογραφία της North ανέβηκε στα social media δύο μήνες μετά τη γέννησή της το 2013 και κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Saint τον Δεκέμβριο του 2015.

Η 37χρονη τηλεπερσόνα ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram που έγραφε: «She’s here! We’re so in love» (Ήρθε! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι!).

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή από την τηλεστάρ, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Ο Κάνιε και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό ενός υγιούς και όμορφου κοριτσιού. Είμαστε ευγνώμονες προς την παρένθετη μητέρα η οποία έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με αυτό το υπέροχο δώρο και προς τους γιατρούς και τους νοσοκόμους για την ιδιαίτερη φροντίδα. Η Νορθ και ο Σεντ είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την αδελφή τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Κιμ Καρντάσιαν.

Η απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας πάρθηκε καθώς η ριάλιτι σταρ υπέστη επιπλοκές στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της και δεν ήθελε να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ