Το κράξιμο στην Βικτόρια Μπέκαμ για το «κοκκαλιάρικο μοντέλο»

Το κράξιμο στην Βικτόρια Μπέκαμ για το «κοκκαλιάρικο μοντέλο»

Τα άκουσε... διαδικτυακά η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας

Τα… άκουσε για τα καλά η Βικτόρια Μπέκαμ. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων επέλεξε ένα πολύ αδύνατο μοντέλο για να προωθήσει την νέα της σειρά με γυαλιά.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 43χρονη πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ πόσταρε δύο φωτογραφίες Instagram του μοντέλου, το οποίο φορούσε δυο δημιουργίες από την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 Victoria Beckham Eyewear.

Εκείνη ανυποψίαστη σχολίασε στην σχετική λεζάντα: «Πίσω στη δουλειά. Ας ξεκινήσουμε τη χρονιά με νέα σχέδια για τη άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 #VBEyewear collection εμπνευσμένη από τα κλασικά, ρετρό σχέδια των 70s που ανανεώθηκαν με φρέσκο και μοντέρνα ματιά. Θα είναι διαθέσιμα στο victoriabeckham.com».

Η κοπέλα ήταν πολύ αδύνατη κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από το κοινό και η Βικτόρια Μπέκαμ τα άκουσε για τα καλά στο διαδίκτυο.

«Βικτόρια, σε λατρεύω, αλλά με τα εξωφρενικά ποσά που ζητάς για τα ρούχα σου δεν θα μπορούσες για όνομα του Θεού να αγοράσεις τουλάχιστον ένα σάντουιτς γι’ αυτό το μοντέλο;» έγραφε ένα μήνυμα.

Ακολούθησε ένα ακόμα: «Δεν πρόσεξα καν τα γυαλιά. Το κέντρο της προσοχής ήταν το μοντέλο. Αρρωστιάρικα κοκκαλιάρικο! Η Μπέκαμ θα έπρεπε να ντρέπεται που προμοτάρει διατροφικές διαταραχές. Η μικρή της κόρη έχει πιο πολύ βάρος από τα μοντέλα της. Ντροπή.»

Η πρώην σταρ της ποπ υπεραμύνθηκε των επιλογών της, λέγοντας ότι οι άνθρωποι της που είναι υπεύθυνοι για το κάστινγκ είναι σε συνεχή επαφή με τα γραφεία μοντέλων για να εξασφαλίζουν ότι η υγεία τους είναι καλή. Δεσμεύτηκε, επίσης, και στην καμπάνια «Healthy is Beauty», στέλνοντας μήνυμα ότι θα χρησιμοποιεί μόνον μοντέλα των οποίων το βάρος είναι εντός υγιούς πλαισίου.

Σχετικά με τα μοντέλα της, η Βικτόρια πρόσθεσε ότι «είναι νεαρά άτομα, είναι αδύνατα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άρρωστα».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ