Γλύπτες δημιούργησαν 2.018 χιονανθρώπους στο Χαρμπίν

Γλύπτες δημιούργησαν 2.018 χιονανθρώπους στο Χαρμπίν

Φορώντας καπέλα και πλεκτά κασκόλ, 2.018 χιονάνθρωποι διαφόρων μεγεθών έκαναν χθες το ντεμπούτο τους σε θεματικό πάρκο στο Χαρμπίν, την πρωτεύουσα της βορειοανατολικής επαρχίας Χεϊλονγκτζιάνγκ. Περίπου 200 γλύπτες ασχολήθηκαν με τη δημιουργία τους, με τον ψηλότερο χιονάνθρωπο να φθάνει τα 20 μέτρα και τον μικρότερο μόλις τα 50 εκατοστά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου […]

Φορώντας καπέλα και πλεκτά κασκόλ, 2.018 χιονάνθρωποι διαφόρων μεγεθών έκαναν χθες το ντεμπούτο τους σε θεματικό πάρκο στο Χαρμπίν, την πρωτεύουσα της βορειοανατολικής επαρχίας Χεϊλονγκτζιάνγκ.

Περίπου 200 γλύπτες ασχολήθηκαν με τη δημιουργία τους, με τον ψηλότερο χιονάνθρωπο να φθάνει τα 20 μέτρα και τον μικρότερο μόλις τα 50 εκατοστά, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του έργου Χόου Γινγκλί. Ο Χόου πρόσθεσε ότι οι γλύπτες χρησιμοποίησαν περίπου 30.000 κυβικά μέτρα χιονιού για τα δημιουργήματά τους που αναπαριστούν διάφορες μορφές, όπως τα 12 ζώα του κινεζικού ζωδιακού κύκλου.

Οι χιονάνθρωποι προσέλκυσαν πολλούς τουρίστες που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. «Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο βασίλειο των χιονανθρώπων. Είναι απίστευτο», δήλωσε ο Γουάνγκ Ντονγκ, που επισκέφθηκε το πάρκο.

Το Χαρμπίν έχει γίνει γνωστό για τις δραστηριότητες που πραγματοποιεί με θέμα τον πάγο και το χιόνι, ενώ κάθε χρόνο στην πόλη πραγματοποιείται διεθνές φεστιβάλ πάγου και χιονιού.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ