Βενγκέρ για Μαυροπάνο : «Να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο»

Βενγκέρ για Μαυροπάνο : «Να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Αρσέν Βενγκέρ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τόνισε ότι το πλάνο για τον Έλληνα αμυντικό είναι να δοθεί δανεικός.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ τη Δευτέρα.

Ο Αλσατός τεχνικός ανέφερε πως το πλάνο των Κανονιέρηδων είναι να δώσουν δανεικό τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό για να δοκιμαστεί σε κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος.

«Το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός για να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Μπορεί να είναι ένας γερμανικός σύλλογος. Προτιμώ να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες» είπε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Θυμίζουμε πως η Βέρντερ Βρέμης έχει δείξει το πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον για τον Μαυροπάνο και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε αυτή θα είναι και η ομάδα που θα καταλήξει ο Έλληνας αμυντικός με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ