Στέλνουν Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό!

Στέλνουν Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό!

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, Ελ Μούντο Ντεπορτίβο, στέλνει τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό. Νέο εκτενές ρεπορτάζ και από τη Sport της Βαρκελώνης για τον 44χρονο προπονητή και τους ερυθρόλευκους.

Η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Ελ Μούντο Ντεπορτίβο, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Σεντ Ετιέν, Όσκαρ Γκαρσία. Οι Ισπανοί επισημαίνουν μάλιστα πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Καταλανό προπονητή και ότι ο Γκαρσία μπορεί ν’ αναλάβει σύντομα την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Ο 44χρονος Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, αλλά απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας. Έκανε πολύ καλό όνομα στον πάγκο της Ρεντ Μπουλ στην Αυστρία και η Σεντ Ετιέν του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να μετακομίσει στη Γαλλία. Ο Γκαρσία έχει επίσης εργαστεί στη Αγγλία (Μπράιτον και Γουότφορντ) όπως επίσης και στο Ισραήλ.

Πάντως δεν πρέπει ν’ αποκλείσει κάποιος το ενδεχόμενο να έχουν μπερδευτεί οι Ισπανοί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς η αγγλική ομάδα απομάκρυνε σήμερα τον προπονητή της. Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, καθώς από πλευράς Ολυμπιακού δεν προκύπτει ακόμα κάτι.

Εκτενές ρεπορτάζ και από τη Sport

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μετά την Ελ Μούντο Ντεπορτίβο και η Sport της Βαρκελώνης δημοσίευσε ρεπορτάζ στο οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Όσκαρ Γκαρσία. Μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως η Sport αναφέρεται με λεπτομέρειες στο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός ήταν αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ και προσέλαβε τον Τάκη Λεμονή ενώ η σεζόν είχε ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου να σκεφτεί την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ και ψάχνουν έναν προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Γκαρσία είχε παραιτηθεί από τη Σεντ Ετιέν μετά από εντυπωσιακή νίκη επί της Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα κι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη».

Η προπονητική καριέρα του Γκαρσία

2009-2010 (ομάδα της Καταλωνίας)

2010-2012 (Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα)

2012-2013 (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

2013-2014 (Μπράιτον)

2014 (Γουότφορντ)

2015-2017 (Ρεντ Μπουλ)

2017 (Σεντ Ετιέν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ