Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπλατ!

Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπλατ!

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανέβει στα στάνταρ του, πιέζουν διαρκώς για την υπογραφή του και όλα δείχνουν πως θα πιάσει λιμάνι για επόμενα δύο χρόνια.

Η επιμονή και η υπομονή του Ολυμπιακού δείχνει να αποδίδει καρπούς για την υπόθεση του Ντέιβιντ Μπλατ. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν παραμελήσει λεπτό την περίπτωσή του, έχουν δείξει ότι θέλουν διακαώς να είναι αυτός ο προπονητής της ομάδας τους και περιμένουν τη θετική του απάντηση.

Ήδη έχουν ανεβάσει την πρότασή τους για τα δύο χρόνια συμβολαίου του και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για το «ΟΚ» στο σίριαλ της υπογραφής του. Σίγουρα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, ο Αμερικαοϊσραλινός φέρεται να έχει πεισθεί από τους Πειραιώτες και απλά μένουν κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο «deal».

Αμφότερες οι πλευρές είχαν την ίδια λογική στο πως θα ήθελαν να συνεργαστούν στο μέλλον και τι θα μπορέσουν να κάνουν για να επιστρέψει η ομάδα του Πειραιά στον δρόμο των επιτυχιών.

Απομένουν κάποια διαδικαστικά μεταξύ του Ολυμπιακού και του πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα, χωρίς βέβαια αυτά να είναι ικανά για να χαλάσουν αυτήν την κίνηση των Ερυθρόλευκων, που αποδεικνύουν ότι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι ο προπονητής των Πειραιωτών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ