Η τέχνη των πωλήσεων και η δοκιμασμένη «συνταγή»

Η τέχνη των πωλήσεων και η δοκιμασμένη «συνταγή»

Η αποχώρηση του Βράνιες, η ψαγμένη κίνηση με τον Πόνσε και το πλάνο που μόλις ξεκίνησε

Θα ξεκινήσω από τα φρέσκα κουλούρια που δεν είναι άλλα από το θέμα του Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ρόμα αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πρώτο στόχο για την επίθεση της ΑΕΚ, η οποία παλεύει να φέρει στη χώρα μας έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική και πολύ υψηλή χρηματιστηριακή αξία.

Ο 21χρονος φορ είναι μια περίπτωση που θυμίζει σε έναν βαθμό Αραούχο. Όχι τόσο λόγω του αγωνιστικού του στιλ, που μοιάζει με εκείνο του «Τσίνο», όσο λόγω του στόρι του. Ένας ταλαντούχος άσος, που ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο και αναζητά μια ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει απαραίτητος και να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό είναι το σκεπτικό γύρω από το οποίο κινείται η ΑΕΚ σχετικά με τον Πόνσε, με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να εκτιμούν πως με την περίπτωσή του ενδέχεται να χτυπήσουν φλέβα χρυσού. Η Ένωση στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει αποδειχθεί… μανούλα, κάνοντας πολύ ψαγμένες και επιλεκτικές κινήσεις μεταγραφικά. Αποκτώντας ποδοσφαιριστές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκτοξεύοντας στην πορεία την αξία τους.

Αυτό, πέρα από αγωνιστικά οφέλη, φέρνει αν το χειριστείς σωστά και οικονομικά. Όπως έγινε με την περίπτωση του Βράνιες, από τον οποίο η ΑΕΚ θα εισπράξει κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Δείχνοντας πως πλέον μαθαίνει και την τέχνη των πωλήσεων. Στοιχείο απαραίτητο για ένα κλαμπ που θέλει να κάνει βήματα μπροστά και να επιστρέψει σε όλα τα επίπεδα εκεί που πρέπει.

Το θέμα του Πόνσε είναι λοιπόν στην πρώτη γραμμή, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που «τρέχει» αυτή την περίοδο για τους Κιτρινόμαυρους. Η ΑΕΚ πατάει το γκάζι επίσης για φορ και εξτρέμ, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να υπάρχουν τρεις παίκτες ενδεκάδας στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ώστε η ομάδα να αρχίσει σιγά-σιγά να μοντάρεται και από εκεί και έπειτα να γίνει ότι κριθεί απαραίτητο και πρέπει. Που θα γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ