Champions League : Η Βασιλεία στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Champions League : Η Βασιλεία στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Η Βασιλεία θα βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στην Τούμπα το πρώτο παιχνίδι.

Η Βασιλεία θα είναι το πρώτο εμπόδιο του ΠΑΟΚ στα φετινά προκριματικά του Champions League. Η κλήρωση έβγαλε τον Αίαντα στον δρόμο του Δικεφάλου του Βορρά, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 24 ή 25 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 31 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα και ο δεύτερος αγώνας μία εβδομάδα αργότερα στο St-Jakob Park της Βασιλείας.

Η δευτεραθλήτρια Ελβετίας δεν έχει συναντήσει ξανά τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη μεταξύ τους μάχη για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο δευτεραθλητής Ελλάδας βρέθηκε στους ανίσχυρους (μαζί με τη Στουρμ Γκρατς που θα παίξει με τον Άγιαξ), όμως έχει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Βασιλεία λογίζεται πλέον ως δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα και θέλει φυσικά να βρεθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Όμως, όπως και ο ΠΑΟΚ, πρέπει να περάσει τρεις προκριματικούς για να είναι μία από τις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στους ομίλους.

Να αναφέρουμε ότι στο άλλο παιχνίδι ο Άγιαξ θα κοντραριστεί με τη Στουρμ Γκρατς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ