«Θεού άνθρωπος»… Γεια σου ρε Τότη

«Θεού άνθρωπος»… Γεια σου ρε Τότη

Όλος ο κόσμος είχε και έχει να πει μια καλή κουβέντα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τα λόγια του Τότη, όμως, άγγιξαν αυτό ακριβώς που ήταν ο Παύλος. Ένας Θεού άνθρωπος...

Ο Τότης Φυλακούρης είναι ένας αληθινός, αγνός Παναθηναϊκός. Ένας άνθρωπος που λατρεύει το τριφύλλι. Όπως ακριβώς ήταν και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Αγνή αγάπη. Ατόφια. Άνθρωποι που έδωσνα χωρίς να περιμένουν να πάρουν.

Ο Τότης Φυλακούρης δεν θα μπορούσε να λείψει από τη Μητρόπολη Αθηνών σήμερα. Πήγε κι αυτός για το ύστατο χαίρε στον μεγάλο Παύλο Γιαννακόπουλο. Και είχε κι αυτός να διηγηθεί ιστορίες από τη γνωριμία του και από τη συναναστροφή του με τον πατριάρχη της παναθηναϊκής οικογένειας.

«Όταν είχα πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Εθνικό μου είπε ότι έπρεπε να ήταν εκείνος στον Παναθηναϊκό για να με κρατήσει για πάντα», ήταν η μικρή, αλλά πολύ σημαντική ιστορία που είχε να πει. Όμως το καλύτερο το φύλαγε για μετά.

Ο Τότης Φυλακούρης είπε εκείνες τις τρεις λέξεις που συνοψίζουν αυτό ακριβώς που ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος. «Ήταν Θεού άνθρωπος». Λέξεις που βγήκαν από την καρδιά του Τότη, ενός μεγάλου Παναθηναϊκού, για έναν άλλον μεγάλο Παναθηναϊκό, για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Λέξεις που χτυπάνε στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού. Από το πρωί συντονισμένος στο live που υπάρχει στη Μητρόπολη Αθηνών, με τους καλούς συναδέλφους από την DPG Media να βρίσκονται εκεί από πολύ νωρίς και να μας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο, έχω ακούσει δεκάδες ανθρώπους να μιλάνε. Και όλες τις προηγούμενες μέρες οι δηλώσεις βγαίνουν σχεδόν κάθε πεντάλεπτο.

ΟΛΟΙ έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον πρόεδρο, τον πατέρα, τον Παναθηναϊκό Γιαννακόπουλο. Οι λέξεις του Τότη ραγίζουν και τα τσιμέντα.

«Θεού άνθρωπος»… Γεια σου ρε μάγκα Τότη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ