Ανακοίνωση της ΕΟΚ αλλά ούτε λέξη για την «ταμπακιέρα»

Ανακοίνωση της ΕΟΚ αλλά ούτε λέξη για την «ταμπακιέρα»

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στην διάρκεια της χθεσινής μέρας αλλά δεν είπε ούτε λέξη για την «ταμπακιέρα». Καμιά απάντηση από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για τις μεγάλες καταγγελίες εναντίον της ΚΕΔ.

Το μπάχαλο που προκλήθηκε στην ΚΕΔ, η διαδικασία του αυτοφώρου που κινήθηκε εναντίον μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας αλλά και το γενικότερο κλίμα, φανερώνει την χαοτική κατάσταση που επικρατεί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τα όσα συνέβησαν χθες μετά από τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι διαιτητές που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα αλλά δεν ορίζονται από την ΚΕΔ για να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αυτό παρά την δικαίωση τους από τις Αρχές.

Η ΕΟΚ λοιπόν εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, με καθυστέρηση μιας μέρας είναι η αλήθεια, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Το ζητούμενο άλλωστε δεν είναι οι ανακοινώσεις αλλά να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Αποφάσεις τις οποίες αγνοεί η ΚΕΔ και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

Η ΕΟΚ λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δεν λέει το παραμικρό για την «ταμπακιέρα». Δεν λέει απολύτως τίποτα για τα όσα έγιναν στην διάρκεια της χθεσινής μέρας. Δεν λέει ούτε κουβέντα για την στάση που ακολουθεί στο θέμα των Ελλήνων διαιτητών που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα. Μια ανακοίνωση «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» που δεν δίνει καμιά απάντηση στα ερωτήματα που «καίνε». Και η ΕΟΚ του Γιώργου Βασιλακόπουλου είναι υποχρεωμένη να δώσει απαντήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η παγιωμένη, ετήσια, πάντα παραμονές της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, συνήθεια των «εμπρηστικών» ενεργειών που συνοδεύεται από στοχευμένα, κατευθυνόμενα και με πλήθος ψευδών και κακοηθειών δημοσιευμάτων έκανε και φέτος την εμφάνισή της.

Οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και, κυρίως, δημιουργίας άλλοθι για… πάσα χρήση και όποια ανάγκη προκύψει, από συγκεκριμένα, γνωστά σε όλους κέντρα έχουν καταντήσει μια εσκεμμένη ρουτίνα που πλήττει σοβαρά το άθλημα.

Μπορεί επί χρόνια να μην φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εντυπωσιασμού και πλέον να μην γίνονται από κανέναν πιστευτές οι αιτιάσεις και οι φαντασιώσεις, όμως, επ’ ουδενί πτοούν τους υποκινητές τους. Η ΕΟΚ παρακολουθεί με προσοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί τον δρόμο τους.

Αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει και συνδράμει στις συντονισμένες προσπάθειες απαξίωσης του αθλήματος, αλλά δεν θα επιτρέψει και την ανεξέλεγκτη δράση των εμπνευστών και υποκινητών. Δυστυχώς, ο λόγος ως προς τα ψευδή, συκοφαντικά και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα πλέον θα περάσει στην δικαιοσύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ