Ολυμπιακός: Η πιο βαριά ήττα την τελευταία 4ετία!

Ολυμπιακός: Η πιο βαριά ήττα την τελευταία 4ετία!

Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί 3-0 ήταν από τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 2014 – Τελευταία εκτός έδρας ήττα με 3-0 από ομάδα δεύτερης ταχύτητας ήταν το 1996 από την Καλαμάτα!

Η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» σε πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος να παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους στη φετινή σεζόν οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 3-0, με τους Ηπειρώτες να σκοράρουν και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού υψηλή απόδοση και μοιραία οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή μάλιστα ήταν η πιο βαριά ήττα των Πειραιωτών στο ελληνικό πρωτάθλημα στα τελευταία 4 χρόνια! Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 ήταν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013-2014. Συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου του 2014 οι «πράσινοι» του Αναστασίου είχαν κερδίσει στο Καραϊσκάκη με 3-0.

Η μεγαλύτερη σε εύρος ήττα του Ολυμπιακού στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν τη σεζόν 2007-2008 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» με γκολ των Μπλάνκο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλου και Καφέ είχαν επικρατήσει με 4-0.

Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν εκτός έδρας 3-0 από ομάδα δεύτερης ταχύτητας ήταν τη σεζόν 1995-1996 από την Καλαμάτα (1/4/1996), Τελευταία εντός έδρας ήττα από ομάδα δεύτερης κατηγορίας ήταν από τον Απόλλωνα Αθηνών την ίδια σεζόν (5/5/1996) και πάλι με 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ