Grexit με αναστολή ή τιμωρία μόνο για τις ομάδες

Grexit με αναστολή ή τιμωρία μόνο για τις ομάδες

Στον τοίχο έστησε ο Χέρμπερτ Χούμπελ τον Βαγγέλη Γραμμένο, στην πολύωρη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης, οι δυο πλευρές στην Αυστρία. Στη FIFA έχουν «στραβώσει» γιατί βλέπουν ότι δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη τους στην Ελλάδα, το κλίμα πόλωσης ανάμεσα στις ομάδες εξακολουθεί να υφίσταται, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες ομόφωνα δέχθηκαν […]

Στον τοίχο έστησε ο Χέρμπερτ Χούμπελ τον Βαγγέλη Γραμμένο, στην πολύωρη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης, οι δυο πλευρές στην Αυστρία.

Στη FIFA έχουν «στραβώσει» γιατί βλέπουν ότι δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη τους στην Ελλάδα, το κλίμα πόλωσης ανάμεσα στις ομάδες εξακολουθεί να υφίσταται, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες ομόφωνα δέχθηκαν το πλαίσιο νόμων που ζητήθηκε από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνουν τρόπο για να επιβάλλουν τιμωρία που θα αφορά μόνο για τους συλλόγους και δεν θα πληρώσει το μάρμαρο η Εθνική ομάδα.

Επειδή όμως, δεν έχει βρεθεί ακόμη η φόρμουλα για να γίνει κάτι τέτοιο (τιμωρία για την ΕΠΟ παρασύρει τα πάντα που αφορούν την Ομοσπονδία από τις ομάδες μέχρι τους παρατηρητές διαιτησίας), είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο Grexit με αναστολή με την… ελπίδα ότι οι τόνοι θα πέσουν επιτέλους και θα επιστρέψει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο

Υπάρχει βέβαια, και το σενάριο να μπουν οι σύλλογοι σε επιτήρηση, και την επόμενη φορά που θα δημιουργηθούν επεισόδια να πέσουν καμπάνες απευθείας από το εξωτερικό.

Συνάμα στην FIFA είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το γεγονός ότι δύο εβδομάδες τώρα δεν έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη για το ντου του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, που αποτέλεσε άλλωστε την αιτία για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η απουσα ΕΠΟ

Στις τάξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας υπάρχει δυσαρέσκεια για την ΕΠΟ, η διοίκηση της οποίας θεωρούν ότι είναι απούσα από τις εξελίξεις και ζητούν την δραστηριοποίηση της.

Επίσης θεωρούν ότι η Ομοσπονδία αδυνατεί να λάβει δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν από τον Βαγγέλη Γραμμένο να δραστηριοποιηθεί.

Εξέφρασαν τέλος και την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι δεν έχουν επιβληθεί ακόμη ποινές για τα απίστευτα περιστατικά με την εισβολή του ένοπλου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο που συνέβησαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και δυσφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.

Η απάντηση που φαίνεται να τους δόθηκε ότι αρμόδιοι για τις αποφάσεις είναι τακτικοί δικαστές, τους οποίους οι ίδιοι αποδέχθηκαν με το νόμο Κοντονή, δεν φαίνεται να τους έπεισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ