Κομίνης: «Φοβάμαι για την οικογένεια μου»

Κομίνης: «Φοβάμαι για την οικογένεια μου»

Οι 2,5 ώρες του τρόμου για τον Κομίνη στα αποδυτήρια της Τούμπας, οι πληροφορίες για το φύλλο αγώνα στο οποίο αναφέρει την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη και η μη αναφορά του σε υπαιτιότητα της ΑΕΚ.

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Γιώργου Κομίνη. Ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ, που κατά πολλούς θα έκρινε τον πρωταθλητή έζησε 2,5 ώρες τρόμου στα αποδυτήρια της Τούμπας από την ώρα που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά το ντου του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη.

Τα όσα συνέβησαν στις 2,5 ώρες που ήταν στα αποδυτήρια της Τούμπας, οι πιέσεις που δέχθηκε και οι αποφάσεις που προσπαθούσε να πάρει για την μοίρα του αγώνα αποτυπώνονται σε μια χαρακτηριστική φράση που επανέλαβε ουκ ολίγες φορές. «Φοβάμαι για την οικογένεια μου» ήταν η ατάκα του διεθνή διαιτητή που από την στιγμή που αποφάσισε στο γήπεδο μετά τις διαβουλεύσεις με τον βοηθό Ποντίκη να ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα είδε τον ΠΑΟΚ με πρώτο και καλύτερο τον ένοπλο Ιβάν Σαββίδη να του επιτίθεται.

Όντως ο Κομίνης αναγράφει στο φύλλο αγώνα πως το ματς ήταν 1-0, κατακύρωσε δηλαδή το γκολ του Βαρέλα στα αποδυτήρια! Μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του όπως έλεγε ο διεθνής διαιτητής. Προφανώς θα προσθέσουμε επηρεασμένος από την πίεση που δεχόταν. Θυμηθείτε άλλωστε την ατάκα που έλεγε…

Πάντως όσον αφορά στην υπαιτιότητα για τη διακοπή του αγώνα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δεν αναφέρεται κάτι που να «καίει» την ΑΕΚ. Αντίθετα ουσιαστικά το φύλλο αγώνα «καίει» τον ΠΑΟΚ καθώς ο λόγος που αποχώρησε απο το γήπεδο ήταν η εισβολή του Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως ο Κομίνης έγραψε στο φύλλο αγώνα πως το διέκοψε επειδή η ΑΕΚ δεν βγήκε στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνουμε στην δημοσιότητα.

Αντίθετα ο Κομίνης περιγράφει την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο των Σαββίδη, Μίχελ, αναφέρει ότι υπήρξε βίαιη απώθηση του Δημητριάδη και επιβεβαιώνει την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη!

Μάλιστα καταλήγει στο φύλλο αγώνα πως μετά τα γεγονότα αυτά, την εισβολή του ένοπλου Σαββίδη δηλαδή, αναγκάστηκε να εισέλθει στα αποδυτήρια γιατί δεν εξασφαλιζόταν η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Συνάμα καταγράφονται και οι καταγγελίες του Μηνά Λυσσάνδρου ενώ περιγράφοντας και οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις που συνέβησαν στα αποδυτήρια στις 2,5 ώρες έως ότου διακόψει οριστικά το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ