Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ, τώρα μιλάει για εκπρόθεσμη δήλωση του Γκαρθία

Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ, τώρα μιλάει για εκπρόθεσμη δήλωση του Γκαρθία

Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ καθώς ο δικέφαλος του Βορρά διαρρέει τώρα πως ο Γκαρθία δηλώθηκε εκπρόθεσμα. Άλλα έλεγε αρχικά ο ΠΑΟΚ και άλλα διαρρέει μετά την απάντηση του Ολυμπιακού που ξεκαθαρίζει ότι ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος.

Σε σύγχυση φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο δικέφαλος του Βορρά διέρρευσε αρχικά πως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στις συγκεκριμένες διαρροές με ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν φυσικά ότι ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος. Μετά την απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδος, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε νέα διαρροή, σύμφωνα με την οποία ο Γκαρθία δηλώθηκε εκπρόθεσμα.

Προφανώς και υπάρχει μεγάλη σύγχυση στον δικέφαλο του Βορρά, καθώς στην αρχή υποστήριζαν πως ο Γκαρθία δεν είχε δηλωθεί από τους πρωταθλητές και στη συνέχεια ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός δήλωσε εκπρόθεσμα τον προπονητή του. Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ