Επιμένει ο ΠΑΟΚ : Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό για Μολέδο

Επιμένει ο ΠΑΟΚ : Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό για Μολέδο

Ο Μίχελ ήρθε στην Αθήνα με νέα προσφορά και ο ΠΑΟΚ δίνει ακόμα περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για «σφήνα» άλλων ομάδων όσον αφορά τον Ροντρίγκο Μολέδο ενεργοποίησαν άμεσα τον ΠΑΟΚ, που κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημερινό νέο ραντεβού μεταξύ του Λούμπος Μίχελ, του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και του ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε νέα βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με τις 300.000 ευρώ που έδινε αρχικά στον Παναθηναϊκό, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι, θέλοντας έτσι να κάνει τους «πράσινους» να πιέσουν με τη σειρά τους ακόμα περισσότερο τον ποδοσφαιριστή για να πάει στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε τα χρήματα και στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζητούσε συμβόλαιο 200.000 ευρώ έως το καλοκαίρι, ενώ απαιτούσε να πληρωθούν τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, που αγγίζουν τις 170.000 ευρώ.

Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Μολέδο είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Μίχελ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Όλα πια οδηγούν σε οριστικό deal στο σήριαλ Μολέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ