Άρης : Επίδειξη δύναμης

Άρης : Επίδειξη δύναμης

Σε μια από τις λίγες φορές που ο οργανισμός που λέγεται Άρης έδρασε σαν μια γροθιά, χρειάστηκαν λίγες ώρες για να πετύχει τον στόχο του.

Καμία διάθεση δεν έχω να αναφερθώ και σήμερα στα όσα τραγικά έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας και να τους δώσω επιπλέον δημοσιότητα. Προτιμώ όμως να σταθώ στην ουσία του πράγματος και στο αποτέλεσμα που είχε ο ξεσηκωμός και η συσπείρωση του οργανισμού που λέγεται Άρης.

Αμέσως μετά τις απαράδεκτες και υβριστικές δηλώσεις του πρώην, πλέον, υφυπουργού παιδείας, σημειώθηκε ένα εντυπωσιακό τσουνάμι αντιδράσεων. Σαν μια γροθιά όλοι όσοι ασχολούνται με τον Άρη ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε μια δυστυχώς από τις λίγες φορές που έγινε αυτό τα τελευταία χρόνια και η πίεση που ασκήθηκε ήταν αφόρητη. Τόσο έντονη που ακόμα και το ίδιο του το κόμμα αναγκάστηκε να τον αδειάσει και ο ίδιος ωθήθηκε σε παραίτηση.

Όσοι ποντάρουν και ονειρεύονται ένα Άρη διαλυμένο και κατακερματισμένο, έναν Άρη που θα γίνεται εύκολος στόχος στα σχέδια τους, μπορούν να γυρίσουν πλευρό. Γιατί η πραγματικότητα δείχνει ότι ο σύλλογος έχει ξεκινήσει να αλλάζει ρότα και ενωμένος να δείχνει την τεράστια δυναμική του και ότι μπορεί να βάζει στη θέση τους όσους προσπαθούν να του κάνουν κακό.

Τα 104 χρόνια της ιστορίας του έχουν δημιουργήσει μια ασπίδα τόσο δυνατή γύρω από τον Άρη, που δεν μπορούν να του κάνουν κακό ούτε πυρηνικές βόμβες. Πόσο μάλλον τα βελάκια με το φυσοκάλαμο που επιστράτευσαν ορισμένοι τα τελευταία 24ωρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ