Εσύ πόσο Ζουράρις είσαι;

Εσύ πόσο Ζουράρις είσαι;

Προσπάθησε και εσύ, μπορείς! Γίνε Ζουράρις και ανέλαβε την τύχη των παιδιών αυτής της χώρας. Τι χρειάζεται; Να βρίζεις χυδαία δημόσια τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Αυτοί είναι οι «οχτροί» του ΠΑΟΚ και προφανώς της Κυβέρνησης.

Και ξαφνικά η μονοτονία της ημέρας έσπασε. Ο καθηγητής της ζωής, του έρωτα, της πολιτικής, του λόγου, ο άνθρωπος που καθορίζει την Παιδεία των παιδιών μας, Κώστας Ζουράρις ελάλησε. Μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας. Έβαλε την… κασέτα και θυμήθηκε πως για να γίνεις αρεστός και να «πουλήσεις» την σήμερον ημέρα στην εποχή της «πρώτης φοράς αριστερά με Καμμένο μαζί» χρειάζονται τουλάχιστον δύο πράγματα.

Ένα να βρίζεις και να καταδικάζεις με όποιο τρόπο μπορείς τον Ολυμπιακό και δεύτερον να γίνεσαι αρεστός στο 100% στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Άρα ο Ολυμπιακός από μόνος του δεν φτάνει, θέλει και λίγο Άρη.

Εξ ου και μετά τα «βουντού βουντού… » στον ΣΚΑΙ όπου η Κυβέρνηση προφανώς δεν θορυβήθηκε επανήλθε με την συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για να μιλήσει για «10.000 γαύρους» που τους έχει γραμμένους στα… καρύδια του (αν μεταφράζω σωστά τα ελληνικά του) βάζοντας όμως στο «κάδρο» και τον Άρη. «Ποιος τον γαμ… τον Άρη» είπε ο Υφυπουργός, το μέλος της Κυβέρνησης που μας έσωσε και μας βγάζει από τα μνημόνια, που φέρνει την Ελπίδα, που φέρνει την νέα εποχή και την ανάπτυξη!

Τι άνθρωπος! Τι ποιητής! Τι χούμορ! Ο Ζουράρις είναι το πρότυπο της νέας εποχής και είναι αλήθεια πως όλοι, όσοι το επιθυμούν βεβαίως-βεβαίως, μπορούν να γίνουν μικροί Ζουράριδες.

Μικροί πάντα, καθώς το μεγαλείο αυτού του Ζουράρι δεν το φτάνει κανείς! Πιστεύω πως στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο ο Κώστας ο Ζουράρις θα αποθεωθεί για την προσφορά του στον αγώνα κατά της διαπλοκής, κατά του Ολυμπιακού και του Άρη!

Και βεβαίως στον επόμενο αγώνα που θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη θα αποθεωθεί και θα γίνει σύνθημα! Το αξίζει ο Κώστας ο Ζουράρις!

Για αυτό λοιπόν όσοι θέλετε να πάτε μπροστά σε αυτή τη χώρα, στην εποχή της «πρώτης φοράς αριστερά με Καμμένο μαζί» κάντε το εύκολο. Γίνεται Ζουράριδες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ