Άρης : Πλήγμα για την αγορά της Λάρισας

Άρης : Πλήγμα για την αγορά της Λάρισας

Εκτός από άδικη, η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Άρη θα στοιχίσει στα μαγαζιά της θεσσαλικής πόλης και στον γηπεδούχο Απόλλωνα.

Περισσότεροι από 2500 οπαδοί του Άρη είχαν ταξιδέψει στην Δράμα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Έδωσαν πνοή στα καταστήματα της πόλης και έσοδα που είχαν ανάγκη οι καταστηματάρχες, στις δύσκολες οικονομικά στιγμές που διανύουμε.

Η απόφαση για απαγόρευση ακόμα και της μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη στην Λάρισα, εκτός από ανεξήγητη -καθώς σε αυτούς του Παναθηναϊκού επιτρέπεται να ταξιδέψουν στην Λιβαδειά- δεν θα στοιχίσει στον Άρη αλλά στην τοπική κοινωνία.

Εύκολα ή δύσκολα ο Άρης θα καταφέρει να περάσει από το Αλκαζάρ και πιθανότατα θα έχει και πάλι συμπαράσταση από τον κόσμο του από τις γύρω περιοχές. Όμως η απόφαση αυτή αποτελεί πλήγμα στα έσοδα δεκάδων καταστημάτων εστίασης αλλά και στους γηπεδούχους, που είχαν ήδη συμφωνήσει να δώσουν ξεχωριστή θύρα για τους οπαδούς του Άρη, με την τιμή των εισιτηρίων μάλιστα να φτάνει στα 10 ευρώ.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι ξεκάθαρο ότι ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Άρης δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Απέναντι σε μια ομάδα μαχητική, που όμως έχασε αρκετούς έμπειρους παίκτες της, με τελευταίο τον πρώτο σκόρερ της Βασίλη Σαχινϊδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ