Ολυμπιακός : Γιατί αδικείτε τους εαυτούς σας;

Ολυμπιακός : Γιατί αδικείτε τους εαυτούς σας;

Σας αγαπούν όλοι, σας πιστεύουν, είναι δίπλα σας και προσπαθούν να σας αναπτερώσουν το ηθικό σε κάθε στραβή. Γιατί να υπάρχει η εικόνα διάλυσης;

Το είχα γράψει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η ήττα, αλλά η εικόνα. Για τον Ολυμπιακό λοιπόν, κάτω από τη βάση σε όλους, περισσότερο για την μη αντίδραση. Έπειτα την κακή εμφάνιση στην Πυλαία, άπαντες περίμεναν πως θα υπάρχει η αναμενόμενη αναλαμπή. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ματς. Ρολόι τα πάντα λειτούργησαν στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 21-16. Μετά;

Το απόλυτο χάος… Δεν τιμάει η εμφάνιση κανέναν στον Πειραιά. Η εικόνα ήταν αποκρουστική στην επίθεση και απελπιστική στην άμυνα. Κατεβασμένα κεφάλια, νευρικότητα, καμία προσπάθεια για comeback, δείγματα ομάδας που έχει παραδώσει τα όπλα.

Είναι αυτό Ολυμπιακός; Γιατί να αδικείτε τους εαυτούς σας; Σας αγαπούν όλοι, σας πιστεύουν, είναι δίπλα σας και προσπαθούν να σας αναπτερώσουν το ηθικό σε κάθε στραβή. Γιατί να υπάρχει η εικόνα διάλυσης;

Όσα έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Παρασκευής στην Βιτόρια απλά δεν περιγράφονται. Μόνο να προβληματίσουν μπορούν, να ενοχλήσουν και να θέσουν προς επίλυση θέματα που πραγματικά είναι κανείς να απορεί που συμβαίνουν.

Και δεν μπορεί να την χαρακτηρίσεις και ως ήττα-μάθημα. Μα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καθόλου. Για 30 λεπτά περιφερόταν το φάντασμά του. Οι Βάσκοι έμοιαζαν ομάδα ΝΒΑ και οι φιλοξενούμενοι ομάδα της σειράς.

Βαριές κουβέντες; Μπορεί ναι, αλλά σίγουρα δεν αξίζουν αυτήν την εμφάνιση οι «ερυθρόλευκοι».

Το ξαναγράφω. Αδικούν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Απορίες υπάρχουν πολλές στο μυαλό μου. Θα γράψω μία δύο απλά και θα προχωρήσω…

Απορία πρώτη: Γιατί να μπει στο ματς ο Στρέλνιεκς όντας ανέτοιμος και από τραυματισμός και ο Τολιόπουλος να είναι εκτός 12άδας; Ας παίξει με τον Φάρο ο Λετονός για να βρει ρυθμό..

Απορία δεύτερη: Αφού έχει τέτοια εικόνα ο Ρόμπερτς (επίσης ανέτοιμος) γιατί να είναι τόσο εκτός ροτέισον ο Τόμπσον. Το 1:28 στο πρώτο ημίχρονο δημιουργεί απορίες. Από ουσιαστική λύση, έχει γίνει ρολίστας ο Αμερικανός..

Απορία τρίτη: Που είναι η συγκέντρωση; Από τους παίκτες μέχρι και τον πάγκο. Άπαντες έχουν ευθύνες. Όχι μόνο όσοι είναι μέσα, αλλά και αυτοί που είναι έξω. Δυστυχώς όλοι στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα ήταν απλά κάκιστοι.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την κατάρρευση στην Βιτόρια και πρέπει επιτέλους να ψάξει ο Ολυμπιακός τι φταίει;

ΥΓ. Φοβερή ατάκα Παπανικολάου. Οποιος δεν νιώθει θιγμένο τον εγωισμό του, τότε δεν αξίζει να κάνει πρωταθλητισμού. Ας την τοιχοκολλήσουν στο ΣΕΦ και να αντιδράσουν άπαντες.

ΥΓ1 Από την ήττα στον ΠΑΟΚ, σε αυτήν την εικόνα στην Μπασκόνια. Δεν είναι κουδουνάκι, είναι καμπανάρα.

ΥΓ2 Οι πιστοί θα είναι κοντά, όμως το φαρμάκι ήταν τεράστιο ρε γαμώτο. Ας αναλογιστούν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ