Παναθηναϊκός : Οι ήρωες δεν παίζουν ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός : Οι ήρωες δεν παίζουν ποδόσφαιρο

Το μέλλον για τον Παναθηναϊκό είναι μαύρο, φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται και όλα μοιάζουν να είναι ένα καζάνι που συνεχώς βράζει αυξάνοντας θερμοκρασία μέχρι να σκάσει.

Το πάλεψε όσο μπορούσε. Κατέθεσε ψυχή, πάθος και τιτάνια προσπάθεια, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλήρωσε την κάκιστη εμφάνιση του στο πρώτο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και μοιραία οδηγήθηκε στον αποκλεισμό γράφοντας μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός, ακόμα και ο φετινός, των τόσων προβλημάτων , της οικονομικής ανέχειας και του ελλιπέστατου πια ρόστερ δεν επιτρέπεται να αποκλείεται από ομάδες επιπέδου Λαμίας. Αυτό δεν αποτελεί μομφή σε καμία περίπτωση για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που πέτυχε μια τεράστια πρόκριση και έγραψε ιστορία με τη σημερινή της επιτυχία στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται πια με μοναδική αγωνιστική υποχρέωση, μέχρι τέλους της σεζόν, το πρωτάθλημα και αυτό έχει και τα θετικά του. Οι επιπλέον αγώνες, ειδικά στην περίπτωση που η προσεχής κλήρωση της Δευτέρας θα έφερνε αντίπαλο κάποιον από τους υπόλοιπους μεγάλους, με βάση το γεγονός ότι η τωρινή δυναμική του τριφυλλιού έχει ελαχιστοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό πιο πολύ εσωστρέφεια και προβλήματα θα δημιουργούσαν παρά προσμονή για κάτι θετικό.

Το Κύπελλο πλέον είναι παρελθόν. Τα προβλήματα όμως είναι πολλά και είναι εδώ. Προσφυγές, κίνδυνος για ποινές βαθμών από διάφορες πλευρές, αδυναμία κάλυψης απλών καθημερινών βασικών αναγκών ενός ποδοσφαιρικού οργανισμού και ο χορός αυτός καλά κρατεί. Το μέλλον είναι μαύρο, φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται και όλα μοιάζουν να είναι ένα καζάνι που συνεχώς βράζει αυξάνοντας θερμοκρασία μέχρι να σκάσει.

Ο Αλαφούζος είναι εξαφανισμένος, το ταμείο αντί για χρήματα έχει αράχνες και άπαντες ψάχνουν το ευρώ με το ντουφέκι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δημιουργούνται αρκετά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο χείριζονται στην πράσινη ΠΑΕ ορισμενά ζητήματα. Για παράδειγμα το πρωί ακούγαμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για το ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα στη Λιβαδειά και ξαφνικά το μεσημέρι δόθηκαν σε παίκτες με προσφυγές. Ο κόσμος πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά και απαιτεί αλήθειες και ειλικρίνεια απ’ όλους….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ